Licentie aanvraag auteursrechterlijk materiaal

Wil je graag gebruik maken van de fantastische webteksten van de website van massagepraktijk Romano Sandee? Dat is mogelijk, door hiervoor een licentie aan te vragen. Wanneer je géén licentie aanvraagt en toch gebruik maakt van de webteksten, maak je inbreuk op de auteursrechten en intellectueel eigendom van massagepraktijk Romano Sandee. Dit kan leiden tot (hoge) dwangsommen op het moment dat geconstateerd word dat je de teksten (gedeeltelijk) hebt overgenomen op uw website of andere publicatiemateriaal. De kosten die voortvloeien uit een dergelijk traject, zullen altijd op de inbreukmakende partij verhaald worden. Ter indicatie: een brief van de advocaat met een sommatie het auteursrechterlijk materiaal te verwijderen komt al snel neer op € 500,- exclusief btw. Wees verstandig en vraag daarom eerst toestemming om teksten of auteursrechterlijk materiaal te gebruiken via het onderstaande aanvraagformulier.

 

Licentie aanvraag webteksten
 1. Bedrijfsnaam:(*)
  Ongeldige invoer
 2. Jouw naam:(*)
  Ongeldige invoer
 3. Adres en huisnummer:(*)
  Ongeldige invoer
 4. Postcode:(*)
  Ongeldige invoer
 5. Plaats:(*)
  Ongeldige invoer
 6. Land:(*)
  Ongeldige invoer
 7. E-mailadres:(*)
  Ongeldige invoer
 8. Telefoonnummer:(*)
  Ongeldige invoer
 9. Vul hieronder s.v.p. van welke teksten je van de website van massagepraktijk Romano Sandee gebruik wil maken. Als het gaat om losse alinea's, geef dan s.v.p. aan welke alinea's het betreffen.
 10. Geef hieronder aan van welke teksten (de URL zoals je hem bovenstaand in de adresbalk vind) je gebruik wil maken. Graag één URL per regel invoeren of te scheiden met een komma.(*)
  Ongeldige invoer
 11. Gaat het om specifieke alinea's van één van deze pagina?(*)
  Ongeldige invoer
 12. Geef hieronder weer welke alinea's je wil gebruiken?
  Ongeldige invoer
 13. Op welke website(s) wil je deze webteksten plaatsen?(*)
  Ongeldige invoer
 14. Voordat je dit formulier kunt verzenden, dien je eerst akkoord te gaan met de onderstaande voorwaarden. Je geeft daarbij tevens aan op de hoogte te zijn.
 15. Ik ga ermee akkoord dat:(*)

  Ongeldige invoer

© 2020 Romano Sandee