Verhuiskorting

Verhuiskorting

U gaat verhuizen of misschien bent u net verhuist? Dan weet u als geen ander hoe stressvol deze levensgebeurtenis kan zijn. Naast stress komt er vaak ook nog wat anders om de hoek kijken, namelijk door verandering van lichamelijke activiteit kan dit (spier)klachten geven. Hoe dan ook: hoe fijn is het dan dat u voordeliger een massage kunt boeken bij mij? Immers is een verhuizing al duur genoeg met vaak dubbele lasten. Ik kom u daarin dan ook graag tegemoet.

Verhuiskorting

De verhuiskorting is een nieuwe kortingsregeling die van toepassing is wanneer u aan de voorwaarden voldoet. Vanzelfsprekend is de korting niet te combineren met andere kortingen, maar toch: het levert u een leuk voordeel op. U krijgt namelijk gedurende 2 maanden na het ingaan van uw nieuwe koop- of huurovereenkomst een korting van 25% op massages. Wel zijn er een paar voorwaarden.

Voorwaarden verhuiskorting

  • Om aanspraak te kunnen maken op de verhuiskorting moet u een huurcontract of koopovereenkomst kunnen overleggen. De korting loopt vanaf de start van de overeenkomst tot 2 maanden na deze datum.
  • Per adres kunnen maximaal 2 verschillende mensen gebruik maken van de verhuiskorting. 
  • Per adres mogen er maximaal 6 afspraken met de verhuiskorting worden gebruikt.
  • De korting is niet te combineren met andere kortingen of kortingsregelingen. De korting is dan ook niet te combineren met een betaling van een externe cadeaubon (bv. de VVV bon).
  • De korting is alleen van toepassing op massages die plaatsvinden in de massagepraktijk in Zuidbroek.