Korting op massage

Bij massagepraktijk Romano Sandee kunt u mogelijk gebruik maken van één van de vaste kortingen. Korting wordt hoofdzakelijk gegeven in bijzondere situaties. Masseur Romano Sandee is namelijk van mening dat juist in die bijzondere situaties, of het nu is omdat u op het moment te weinig inkomen hebt of om een andere reden. Hoe dan ook: waarom verdient u geen massage?

De kortingsregelingen op massage

Zoals gezegd zijn er verschillende situaties waarin u korting krijgt op de massages. De kortingen zijn alleen van toepassing op massages zelf en nooit op workshops, cursussen of trainingen, tenzij anders aangegeven. Uitzondering hierop is de korting op de handdoekenservice.

 • Korting handdoekenservice
  Neemt u uw eigen handdoeken mee? Dan krijgt u € 3,- korting op de massagedienst.
 • Korting voor minima
  Hier heeft u recht op wanneer u voldoet aan de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: uw inkomen is niet hoger dan € 1.100,- netto per maand excl. toeslagen. Het kortingspercentage bedraagt 50%.
 • Dubbele afspraak
  Maakt u een afspraak gelijk met een 2e persoon achter u voor een uur? Dan betaalt deze persoon slechts € 40,- i.p.v. € 50,-.
 • Verhuiskorting
  In de twee maanden vanaf de datum van de sleuteloverdracht van uw huur- of koopwoning krijgt u maar liefst 25% op de massages.
 • Korting zorgverleners
  Voor zorgverleners, zoals verzorgenden, hulp in de huishouding of verpleegkundigen krijgen zij 10% korting op massages tot 25 behandelingen per jaar.