Massagepraktijk Romano Sandee gaat verhuizen!

Massagepraktijk Romano Sandee gaat verhuizen. Dit geeft enkele consequenties over de beschikbaarheid van de massagepraktijk, via "Lees meer" zie je meer informatie over de planning voor de massagepraktijk.

 

 

Oude locatie (Sint Eustatiusstraat 65)

Op de oude locatie aan de Sint Eustatiusstraat 65 zal nog enkele dagen praktijk worden gevoerd. Wel is het aanbod tijdelijk versoberd zodat merendeel van de massagematerialen al verhuist kunnen worden. Je kan tijdelijk alleen kiezen voor de volgende massage(diensten):

 • Sportmassage
 • Klassieke massage
 • Cupping massagetherapie
 • Klachtgerichte massage
 • Ontspannende massage
 • Workshop Liefdevolle massage

 

Ook zal ik dagen dicht gaan om zo spoedig mogelijk te verhuizen naar de nieuwe locatie. Ik zal daarom geopend zijn op:

 • 21 november 2014
 • 22 november 2014
 • 29 november 2014

 

Nieuwe locatie (Bedumerstraat 115A)

De nieuwe locatie word in gebruik genomen per 3 december 2014. Vanaf deze datum zijn alle massages weer te boeken. Het is ook vanaf deze datum niet meer mogelijk massages op de oude locatie te krijgen. De nieuwe locatie is eveneens in Groningen en vrijwel in dezelfde wijk. Voor de meeste vaste klanten zal het dus niet veel verschil maken in de afstand. In de nieuwe locatie is de praktijkruimte wat ruimer opgezet en bevindt zich op de eerste etage. Dit was ook de wens vanuit mijn kant, wat vooral bij workshops prettiger is. De openingstijden blijven voorlopig ongewijzigd.

 

Hou je mailbox in de gaten!

Hou je mailbox in de gaten de komende tijd. Zeker als je een afspraak hebt gemaakt in de periode van de verhuizing, kan je een melding krijgen over de locatie van de afspraak mogelijk eerder of later gewijzigd word. Op het moment dat ik over ben naar de nieuwe locatie, staat dit in elk geval vermeld in je afspraakbevestiging het nieuwe adres.

 

Op het moment dat de nieuwe locatie open is en zijn plek heeft gekregen, zal er een leuke verrassing gaan plaatsvinden.

 

Kortom: hou je mailbox in de gaten de komende periode!

 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2019 Romano Sandee