Renovatie werkzaamheden rond massagepraktijk

In verband met renovatie werkzaamheden rondom het appartement waar massagepraktijk Romano Sandee gevestigd zit, is er helaas tijdelijk enige hinder voor klanten en cliënten die de massagepraktijk bezoeken. Tot 1 juli 2013 zouden er verschillende werkzaamheden in de portiek plaatsvinden, dit is helaas uitgelopen en de verwachting is dat de werkzaamheden tot circa 10 juli zullen duren. Ik vraag hiervoor uw begrip.

 

 

De verschillende werkzaamheden zullen vanaf 11 juni 2012 aanvangen. Van dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni 2013 zullen in de portiek de wandtegels gesloopt worden. Dit brengt enige geluidsoverlast met zich mee. De werkzaamheden zullen overdag plaats gaan vinden, waardoor het minder geschikt is om overdag een massage te reserveren, echter word de agenda niet geblokkeerd, de keuze laat ik daarbij open voor jezelf als klant. Echter verdient het geen aanbeveling om overdag een massage te boeken. 's Avonds vanaf 17.00 uur zal de rust veelal zijn teruggekeerd en is een beter moment om een massage te reserveren.

 

Daarnaast verdient het de aanbeveling niet je nieuwste schoenen aan te trekken in de bouw-periode. Gedurende deze periode zal er veel stof in de portiek aanwezig zijn, waardoor je schoenen mogelijk vies worden. Ik adviseer dan ook hier enige rekening mee te houden bij het bezoek aan de massagepraktijk.