Tweurtocht 3.0 in Groningen – interactiever dan ooit tevoren!

Groningen, 11 september 2012 – Op zaterdag 29 september 2012 vindt de derde Tweurtocht – een speurtocht via Twitter – plaats in Groningen. De Tweurtocht zal plaatsvinden over zeker vijf locaties in de stad Groningen, die mensen aan de hand van hints op Twitter fysiek moeten afleggen.

 

Op de verschillende locaties hangen QR codes, die mensen met hun smartphone kunnen lezen. Vervolgens krijgen mensen een afbeelding te zien die samen met alle andere locaties een rebus vormen. De persoon die in de kortste tijd de locaties bezoekt en de rebus oplost wint. Naast smartphones kunnen mensen ook met een telefoon waarop internet zit of een telefoon waarmee ze SMS-en, deelnemen.

 

De persoon die het snelst alle locaties bezoekt en de rebus oplost, is de winnaar van de Tweurtocht. De prijzen zijn: een volledig verzorgd diner in 't Feithhuis, 2 bioscoopkaarten bij Pathé en 1 uur massage bij massagepraktijk Romano Sandee.

Goede doel

Deelnemers aan de Tweurtocht steunen daarnaast een goed doel. Voor 3 euro doe je mee aan de Tweurtocht. Vervolgens komen alle opbrengsten ten goede van de stichting Spieren voor Spieren. Het is niet alleen leuk om mee te doen, maar je steunt er ook nog eens een goed doel mee.

De Tweurtocht is te volgen op het Twitteradres: www.twitter.com/Tweurtocht2012.

© 2021 Romano Sandee