Nieuw: een massageolie op basis van karakter

 

Een massageolie laten maken op basis van het karakter van de ontvanger. Dat is mogelijk bij massagepraktijk Romano Sandee en uniek in Nederland dat er op maat een massageolie wordt gemaakt voor een individuele persoon.
Via een vragenlijst op www.RomanoSandee.nl vult de ontvanger zijn karakter in en welke doelstellingen er zijn te behalen met de essentiële oliën die gebruikt worden voor de persoonlijke massage olie. Tevens is het ook mogelijk om in plaats van een persoonlijke massage olie, een persoonlijke badolie te ontvangen. Na het invullen van de vragenlijst wordt deze geanalyseerd en komt er een persoonlijke olie is die toegepast is op de persoon die de vragenlijst heeft ingevuld.
Naast de olie krijgt de ontvanger een uitgebreide handleiding meegestuurd met welke stoffen zijn gebruikt en welke werking ze kunnen hebben op ons lichaam.
De olie is verkrijgbaar in flesjes van 50, 100, 200 of 500 ml. Naast de badolie of massageolie is het ook mogelijk een essentiële olie te bestellen in het volume van 5 of 10 ml. De essentiële olie dient nog verdund te worden. De prijzen zijn vanaf € 14,95 en daarmee ideaal als (valentijns)cadeau.
Essentiële oliën worden gebruikt in de aromatherapie en elke olie heeft zijn eigen werking. Een voorbeeld hiervan is lavendel, wat een ontspannende werking heeft en gunstig is voor de doorbloeding. Echter is het ook mogelijk om een activerende olie toe te passen, bijvoorbeeld sinaasappel. De sinaasappel is echter ook gunstig bij stress of depressies. Op grond van de vragenlijst, kan de olie worden samengesteld.

 

© 2019 Romano Sandee