Massagepraktijk geopend tijdens intocht Sinterklaas binnenstad Groningen

Op zaterdag 20 november zal de Sint de stad Groningen binnen varen. Zoals jaarlijks zal hij aanleggen op de steiger bij het Hunzeheem (roeivereniging), wat schuin tegenover de praktijk is. Dit geeft enkel wat overlast rondom de bereikbaarheid van de massagepraktijk, echter is de praktijk wel gewoon geopend tussen 12.30 uur en 17.30 uur. Lees verder voor gedetailleerde informatie.

 

Volgens het draaiboek wat ik heb gekregen zal vanaf 12.00 uur er dranghekken worden geplaatst op de Praediniussingel en is het niet meer toegankelijk voor auto's. De trottoirs blijven echter vrij. 

Rond 13.00 uur zal de Sint aankomen per schip aan de Hunzeheem, waar vervolgens op de waterkant ook al de stoet staat opgesteld. Vervolgens zal de stoet vanaf ongeveer 13.15 uur gaan lopen, eerst over de Praediniussingel aan de waterzijde. Vervolgens zal de stoet zich omkeren via het Emmaplein en ook de stadszijde/huizenzijde van de Praediniussingel bij langs gaan (de kant waar de praktijk zit). 
De festiviteiten rondom de intocht zullen daarmee tot circa 14.30 uur duren. Volgens de informatie die ik heb gekregen is vanaf ongeveer 15.00 uur de weg weer vrij. 

Wanneer je op de fiets komt, is mijn advies je fiets elders te plaatsen, gezien dit lastig is op de Praediniussingel. Plekken om je fiets te plaatsen die dicht in de omgeving zitten is aan de Ganzevoortsingel, Ubbo Emmiussingel of bij de Mediamarkt in de Westerhaven.
Wanneer je met de auto komt, parkeer dan de auto in de parkeergarage aan de Westerhaven, waarna je het stuk van de Westerhaven naar de Praediniussingel loopt.

Kom als zwarte piet, en betaal een keertje niet

Je kan een gratis klassieke ontspanningsmassage krijgen tussen 12.30 uur en 14.30 uur. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een half uur een klassieke massage reserveren via het reserveringssysteem. Kom vervolgens als zwarte piet verkleed en je betaald een keertje niet voor je massage. Dit aanbod is alleen van toepassing op zaterdag 20 november op de klassieke massage van een maximale lengte van 30 minuten.

© 2021 Romano Sandee