Nieuwe massage met Zuid-Amerikaans tintje

Groningen, 1 augustus 2010 – Ritmische massage die gegeven worden op klanken van salsa, merengue en de lambada dat is een van de nieuwe massages die de Groningse masseur Romano Sandee deze maand in zijn woonplaats gaat introduceren. De officiële benaming is danza massage. Romano Sandee: ,, Mensen krijgen een energieke massage en voelen zich achteraf zelfverzekerder. Vanaf 18 augustus kunnen mensen bij mij terecht voor deze massagevorm."

Een maand later, op 25 september, gaat Sandee ook aan de slag met fibromassage. ,,Deze speciale massagevorm is speciaal bedoeld voor mensen met de ziekte Fibromyalgie, wat je het beste zou kunnen omschrijven als spierreuma. Voor deze ziekte is (nog) geen genezende behandeling, maar door de Fibromassage kunnen de klachten wel verminderen", stelt de ervaren masseur.
Want ervaren is hij. Hij is wereldrecordhouder stoelmassage. Deze prestatie leverde hij begin juni dit jaar. In 24 uur gaf hij maar liefst 141 mensen een stoelmassage, zonder zelf te slapen. Dit wereldrecord is officieel erkend door de organisatie World Records Academy. Verder heeft hij sinds 1 maart vorig jaar een eigen massagepraktijk waar verschillende wellnessmassages worden gegeven.
© 2021 Romano Sandee