Gesloten i.v.m. operatie

In verband met een operatie (zie ouder nieuwsbericht) en de herstelperiode ben ik tussen zaterdag 7 juli en dinsdag 28 augustus 2012 gesloten. Vanaf 29 augustus 2012 zal langzamerhand weer worden opgebouwd om te gaan masseren en op kracht te kunnen komen. Gedurende de afwezige periode kun je terecht bij collega-masseurs in Groningen. Let op: deze collega-masseurs hebben een eigen praktijk en dus ook eigen regels en tarieven.

Vanaf 29 augustus 2012 hoop ik je weer terug te kunnen zien. Er is dan wél eerst een beperkte keuze van massages om te boeken, dit om de belastbaarheid weer langzaam op te bouwen. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op per e-mail. Dan zal ik zo spoedig mogelijk hierop reageren.

Persoonlijke massageolie blijft bestelbaar tijdens sluiting

Heb je een voucher gekocht voor het laten maken van een persoonlijke massageolie, dan kun je deze gedurende de periode van 7 juli en 28 augustus gewoon komen verzilveren. Ook een massageolie kopen zonder voucher blijft geen enkel probleem tijdens deze periode. Het maken van een olie vergt namelijk geen tot minimale lichamelijk inspanning. De gemiddelde levertijd bedraagt ongeveer twee weken.

Cadeaukaart bestellen? Dat kan!

Wil je een cadeaukaart bestellen tijdens de periode van afwezigheid? Dat is vanzelfsprekend ook mogelijk en zelfs op afspraak mogelijk om af te halen. De cadeaukaart kent bij mij geen einddatum, en is daarmee altijd houdbaar. Voor meer informatie over de cadeaukaart, vind je op deze webpagina. Voor de cadeaukaart betaal je twee euro extra voor de verpakking, wat in een luxe doosje zit, vergelijkbaar aan een DVD hoesje, maar dan op formaat. Toezenden van de cadeaukaart is ook mogelijk, mits je dit minimaal 4 dagen doet voor de gewenste ontvangstdatum. Neem hiervoor contact op met mij!

 

Waarnemende collega's

Tijdens de periode kun je terecht bij de volgende collega-masseurs:

Naam praktijk: Massagepraktijk Yarick Westein
Naam masseur: Yarick Westein (man)
Massages verkrijgbaar: Shiatsu, klassieke massage, voetreflexmassage, stoelmassage
Website: www.yarickwestein.nl
Telefoonnummer: 06 - 55 19 11 56
Naam praktijk: Massagepraktijk Groningen
Naam masseur: John Molenaar (man)
Massages verkrijgbaar: Sportmassage, klassieke masage, stoelmassage
Website: www.massagepraktijkgroningen.nl
Telefoonnummer: 06 - 54 65 47 70
Naam praktijk: Massagepraktijk Hilde de Grooth
Naam masseur: Hilde de Grooth (vrouw)
Massages verkrijgbaar: Shiatsu, klassieke massage, voetreflexmassage, stoelmassage
Website: www.massagedegrooth.nl
Telefoonnummer: 06 - 38 61 37 17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Let op! De bovenstaande collega's hanteren hun eigen tariefstelling, evenals openingstijden en algemene voorwaarden. De collega-masseurs zijn NIET in bezit van je persoonlijk dossier die je hebt opgebouwd bij mij. Deze kun je, wanneer je deze van te voren heb opgevraagd, enkel alleen zelf overhandigen. 

Waardebon of kaart die je bij mij kunt inleveren?

Ben je in bezit van een cadeaubon, cadeaukaart of waardevoucher die bij mij te besteden is, is deze niet te besteden bij de collega's. Wanneer de termijn afloopt in de afwezige periode, stuur dan gelieve een e-mailbericht, zodat ik tot een oplossing kan komen. Ander kun je na 21 augustus weer inboeken. Het is wel zo dat van week tot week bekeken word hoe mijn lichaam reageert op de belastbaarheid van de massage: hierdoor kán het voorkomen dat de afspraak die je geboekt hebt, word geannuleerd.

Hoe is het ná 28 augustus?

Vanaf woensdag 29 augustus a.s. is de het reserveerysteem gedeeltelijk open gesteld in 2 blokken van elk een uur. Tussen de blokken zit bewust een pauze van een half uur, omdat ik rustig aan mijn lichaam weer wil gaan belasten. Het is dan ook niet mogelijk om 2 uur achtereen te boeken door bijvoorbeeld 2 verschillende personen en het is ook niet mogelijk om een massage te reserveren die langer dan 1 uur duurt. Wanneer een massage korter duurt dan een uur, is het niet mogelijk om daarachter gelijk een massage te plaatsen: deze zal handmatig geannuleerd worden op een later tijdstip. 

Omdat ik veel verschillende massages geef, zijn er ook massages die ertussen zitten die een zwaardere lichamelijke belasting kent, met name vanuit de borstspieren; net de omgeving waar geopereerd is. Daarom zijn er verschillende massages geblokkeerd in het reserveersysteem. Van keer tot keer zal worden bekeken of ik meer belasting op mijn lichaam kan geven. Ik kan dan ook pas besluiten of bepaalde massages wel of niet weer gedeblokkeerd kunnen worden.

In eerste instantie zijn de volgende massages  en diensten geblokkeerd: