Binnenkort vaker geopend!

Binnenkort zal de massagepraktijk vaker geopend zijn. Momenteel is dit helaas nog niet mogelijk en is de massagepraktijk geopend op gezette tijden. Dit wordt langzamer hand uitgebreid volgens een schema. Buiten deze tijden is het helaas nog niet mogelijk om een massage te reserveren. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden over deze ontwikkelingen. Benieuwd wanneer je een massage kunt boeken? Kijk in het reserveersysteem naar de huidige openingstijden.

Workshop volgen

Wil je de workshop Liefdevol masseren volgen, dan zijn er opties buiten de tijden in het reserveersysteem. Ditzelfde geldt voor de privéworkshops, waar ook individuele afspraken, buiten het reserveersysteem om kunnen worden gemaakt. 

Opzoek naar het nieuwe boek van Romano Sandee?

Was je opzoek naar het autobiografisch boek Ik en mijn Klinefelter van Romano Sandee? Klik dan op deze link om naar de website te gaan.

Privé workshop massage

Het is mogelijk om bij massagepraktijk Romano Sandee privé workshops te volgen voor specifieke massages. Tijdens de herstelperiode is dit ook mogelijk, daar de massage vooral door jou als "leerling" word gedaan, en daardoor minder fysiek inspannend is voor mij als masseur. Afhankelijk van de massage die je wil leren, duurt de workshop 1,5 tot 2 uur. Let op! Je moet tijdens deze workshop zélf voor een model (man of vrouw waarop de massage oefent) verzorgen.

Deze tijdseenheid is echter niet te reserveren -op dit moment- via het reserveerysteem. Het verzoek is dan om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in deze e-mail tenminste de volgende gegevens:

 • Naam
 • Adres
 • Postcode en plaats
 • Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel)
 • Welke workshop je zou willen volgen
 • De wijze van betalen (pin, overschrijving vooraf, VVV Bon)
 • Drie mogelijke opties (dag en dagdeel, bijv. zaterdagmiddag 6 oktober) wat voor jouw goed uit komt, bij voorkeur op verschillende dagen
 • Of je eigen handdoeken voor de massagetafel meeneemt of dat ik daarin voorzie voor € 3,- bijbetaling

De procedure die hierop volgt, is waar nodig, een e-mail retour word gestuurd, met extra gegevens op te vragen (wanneer iets van het bovenstaande ontbreekt). Wanneer dat niet nodig is, zal ik een voorstel doen met een dag en een tweetal tijdstippen waarop ik zou kunnen. Daarop krijg ik bericht van je terug met de optie, die ik wederom naar je terug bevestig.

Bij het maken van een afspraak op de bovenstaande wijze, ga ik er vanuit dat je akkoord gaat met de huisregels en de daarbij behorende algemene voorwaarden.

Workshop Liefdevol masseren tijdens de herstel periode

Van verschillende samenwerkingspartners, waar massagepraktijk Romano Sandee mee samen werkt, word de workshop Liefdevolle massage aangeboden. In deze workshop, die samengesteld word voor partners, leer je elkaar te masseren. Tijdens de herstelperiode is massagepraktijk Romano Sandee beperkt geopend. Deze tijden zijn vooral gebaseerd op wat ik fysiek aan zou kunnen wanneer ik zelf de massage zou geven. Echter tijdens een workshop, bestaat een groot deel van de tijd dat degene die de massage leert, het zélf moet doen en is din die zin minder fysiek belastend voor mij.

Om deze reden kunnen mensen, die een workshop liefdevolle massage willen reserveren van 60 minuten of 90 minuten, ook buiten de genoemde tijden in het rerserveersysteem bij mij terecht. Het verzoek is dan om een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in deze e-mail tenminste de volgende gegevens:

 • Naam
 • Adres
 • Postcode en plaats
 • Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel)
 • De wijze van betalen. Wanneer je een cadeaubon hebt, vergeet hierbij niet gegevens van de bon of kaart te vermelden
 • Drie mogelijke opties (dag en dagdeel, bijv. zaterdagmiddag 6 oktober) wat voor jouw goed uit komt, bij voorkeur op verschillende dagen
 • Of je eigen handdoeken voor de massagetafel meeneemt of dat ik daarin voorzie voor € 3,- bijbetaling

De procedure die hierop volgt, is waar nodig, een e-mail retour word gestuurd, met extra gegevens op te vragen (wanneer iets van het bovenstaande ontbreekt). Wanneer dat niet nodig is, zal ik een voorstel doen met een dag en een tweetal tijdstippen waarop ik zou kunnen. Daarop krijg ik bericht van je terug met de optie, die ik wederom naar je terug bevestig.

Bij het maken van een afspraak op de bovenstaande wijze, ga ik er vanuit dat je akkoord gaat met de huisregels en de daarbij behorende algemene voorwaarden.

Uitleg herstelperiode massagepraktijk Romano Sandee

Zoals ik al aangaf op de homepage, ben ik geopereerd, om zeer nauwkeurig te zijn is dit het verwijderen van borstweefsel geweest. Dit heeft impact op mijn functioneren als masseur. Alleen al omdat de meeste massagegrepen vanuit de grote borstspieren, plaatsvinden. Daarnaast hebben de verschillende spieren acht weken bijna tot geen belasting gehad, omdat dit door deze operatie niet mogelijk was voor een voorspoedig herstel. Daardoor zijn verschillende spieren gaan verslappen en is de uithoudingsvermogen gedaald. Naast de borstspieren, gaat het namelijk ook om spieren in de armen, handen en buikspieren, die allen bij een massage worden ingezet. De totale herstelperidoe word geschat op 1 jaar ná de start van het werken, dat zou neerkomen tot september 2013 ongeveer.

Om het herstel zo goed mogelijk in te zetten, zonder dat er in de herstelperiode nog eens blessures gaan optreden door overbelasting, zijn er verschillende regels ingesteld, om mezelf te beschermen tegen overbelasting. Daarnaast is er een planning gemaakt van herstel waarin verschillende stappen benoemd zijn, hoe ik handel in de heropening van de massagepraktijk. Klik op Meer informatie voor het volledige overzicht en de stappen die genomen zullen worden.

Gesloten i.v.m. operatie

In verband met een operatie (zie ouder nieuwsbericht) en de herstelperiode ben ik tussen zaterdag 7 juli en dinsdag 28 augustus 2012 gesloten. Vanaf 29 augustus 2012 zal langzamerhand weer worden opgebouwd om te gaan masseren en op kracht te kunnen komen. Gedurende de afwezige periode kun je terecht bij collega-masseurs in Groningen. Let op: deze collega-masseurs hebben een eigen praktijk en dus ook eigen regels en tarieven.

Vanaf 29 augustus 2012 hoop ik je weer terug te kunnen zien. Er is dan wél eerst een beperkte keuze van massages om te boeken, dit om de belastbaarheid weer langzaam op te bouwen. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op per e-mail. Dan zal ik zo spoedig mogelijk hierop reageren.

Persoonlijke massageolie blijft bestelbaar tijdens sluiting

Heb je een voucher gekocht voor het laten maken van een persoonlijke massageolie, dan kun je deze gedurende de periode van 7 juli en 28 augustus gewoon komen verzilveren. Ook een massageolie kopen zonder voucher blijft geen enkel probleem tijdens deze periode. Het maken van een olie vergt namelijk geen tot minimale lichamelijk inspanning. De gemiddelde levertijd bedraagt ongeveer twee weken.

Cadeaukaart bestellen? Dat kan!

Wil je een cadeaukaart bestellen tijdens de periode van afwezigheid? Dat is vanzelfsprekend ook mogelijk en zelfs op afspraak mogelijk om af te halen. De cadeaukaart kent bij mij geen einddatum, en is daarmee altijd houdbaar. Voor meer informatie over de cadeaukaart, vind je op deze webpagina. Voor de cadeaukaart betaal je twee euro extra voor de verpakking, wat in een luxe doosje zit, vergelijkbaar aan een DVD hoesje, maar dan op formaat. Toezenden van de cadeaukaart is ook mogelijk, mits je dit minimaal 4 dagen doet voor de gewenste ontvangstdatum. Neem hiervoor contact op met mij!

 

Afwezigheid door verwachte operatie

Op 18 oktober 2011 is bij mij als masseur het syndroom van Klinefelter vast gesteld. Het syndroom, wat inhoud dat ik per cel een vrouwelijk chromosoom te veel heb, heeft gevolgen voor uiterlijke kenmerken, die vrouwelijker zijn, zoals borstvorming dat bij mij aanwezig is. Om deze reden heb ik in december een plastisch chirurg bezocht met de vraag of zij dit kunnen gaan verwijderen. Hiervoor moest een aanvraag gedaan worden bij de zorgverzekeraar. Deze aanvraag is inmiddels goedgekeurd en sta ik op de wachtlijst om operatief het borstweefsel te laten verwijderen. 

 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:(*)
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:(*)


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2020 Romano Sandee