Zomer opening 2018

Groningen, 1 juni 2018 - In de afgelopen weken zijn de temperaturen behoorlijk hoog geweest. Deze temperaturen hebben ook laten zien dat in de massagepraktijk zelf de temperaturen ook tot een onaangename temperatuur kunnen oplopen. Naast het feit dat een massage boven een bepaalde temperatuur al onwenselijk is voor de gezondheid van de cliënt. Zo geef ik geen klachtgerichte massages meer wanneer de buitentemperatuur hoger is dan 24 graden. Het tropenrooster is van toepassing.

Omdat de massage ruimte zelf tot ongeveer 15.00 uur in de zon staat, heb ik besloten om voor de komende periode van de zomervakantie de massagepraktijk overdag te sluiten en zo op de koelere momenten van de dag de massagepraktijk te openen, deze openstelling gaat per direct in. Voor afspraken die reeds geboekt waren zullen echter geen wijzigingen plaatsvinden. Deze openstelling is wel afhankelijk van de eventuele buitentemperatuur. De veiligheid is daarbij continu wat in de gaten gehouden word.

De massagepraktijk zal dan vanaf nu tot en met 1 september op zaterdag geopend zijn tussen 17.00 uur en 22.00 uur.

Massagepraktijk sluit tot nader order

Groningen, 9 februari 2019 - Massagepraktijk Romano Sandee sluit de massagepraktijk tot nader order in verband met de drukte rondom de opleiding die Romano tevens volgt en helaas is gebleken dat het volgen van de stage, het doen van de stageopdrachten, de stichting Massage Community behouden én ook nog de massagepraktijk open houden op gezette data en tijden simpelweg een te grote belasting is op dit moment. Dit heeft er toe geleid om een beslissing te maken, waarbij de opleiding op dit moment voor gaat.

Om deze reden zal massagepraktijk Romano Sandee voor nu eerst op 14 februari a.s. de laatste keer eerst open zijn conform het online reserveersysteem. De website en dergelijke zullen in gebruik blijven en het blijft ook mogelijk om contact op te nemen voor het maken van een afspraak via het contactformulier. Echter krijgt u alleen antwoord wanneer ik ook beschikbaar ben. Het online reserveersysteem is dan ook voor de komende periode gedeactiveerd.

Tropenrooster 2018

Gedurende de zomerperiode (of warme periode) in 2018 is massagepraktijk Romano Sandee elke zaterdagavond geopend. Echter ommwille de veiligheid en de zorg van het lichaam noodzakelijk het tropenrooster aan te houden. Net als voorgaande jaren zal deze worden toegepast op de buitentemperatuur.

 

Aanpassingen openingstijden m.i.v. maart 2018

Groningen, 26 januari 2018 - Vanaf maart 2018 zullen de openingstijden van massagepraktijk Romano Sandee voor ongeveer vijftien maanden sterk beperkt worden. Hierdoor zal het uitsluitend mogelijk om op de zaterdag een massage te reserveren.

Vanaf 1 september word je beloond

In de afgelopen negen jaar hield massagepraktijk Romano Sandee een bedrijfsconcept aan waarbij er voor extra's een bijbetaling kon plaatsvinden. De insteek was een no-nonsense massagepraktijk waarbij je voor wat extra's een bijbetaling kon gaan doen, zoals het bijboeken van de handdoekenservice. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig nagedacht om het anders te gaan doen waarbij zeker in het laatste jaar al enige aanpassingen zijn geweest. Vanaf 1 september worden daarom meer aanpassingen gedaan waardoor het gehele concept word aangepast.

Tropenrooster 2017

Gedurende de zomerperiode (23 juli tot en met 5 september) in 2017 is massagepraktijk Romano Sandee elke vrijdagavond en zaterdag geopend. Echter ommwille de veiligheid en de zorg van het lichaam noodzakelijk het tropenrooster aan te houden. Net als voorgaande jaren zal deze worden toegepast op de buitentemperatuur.

 

Massagepraktijk Romano Sandee is verhuisd!

Vanaf 3 december 2014 is massagepraktijk Romano Sandee verhuisd naar een ander adres. Het nieuwe adres is Bedumerstraat 115a. Op de pagina "Locatie" vind je meer informatie hoe je de praktijk op het nieuwe adres kunt bereiken.

Massagepraktijk Romano Sandee gaat verhuizen!

Massagepraktijk Romano Sandee gaat verhuizen. Dit geeft enkele consequenties over de beschikbaarheid van de massagepraktijk, via "Lees meer" zie je meer informatie over de planning voor de massagepraktijk.

 

PERSBERICHT: Fibrocupping vermindert pijn bij fibromyalgie

Groningen, 7 mei 2014 – Masseur Romano Sandee uit Groningen kan door middel van fibrocupping de pijn verminderen bij fibromyalgie. Het pijncijfer dat proefpersonen aangeven kan tot 50 procent gereduceerd worden in drie structurele behandelingen op het te behandelen gebied.


Fibromyalgie is een aandoening waarbij in de spieren en aanhechtingen pijn ontstaat door verklevingen. Hierbij is het onderliggende weefsel vaak minder goed doorbloed. Bij fibrocupping wordt een plastic cup op de spieren geplaatst samen met speciale massageolie waarin de etherische olie rooms-kamille verwerkt is. De cup wordt vacuüm gezogen, waarna het bloedvat onderhuids wijder wordt en lokaal een ‘doorbloedingsboost’ ontstaat die helemaal tot in het verkleefde spierweefsel kan komen. Het gevolg is dat deze verklevingen losser gemaakt worden door het lichaam en door de verbeterde doorbloeding.

 

Heftige massagetechniek

De fibrocupping is echter een heftige massagetechniek. Doordat de doorbloeding flink bevorderd wordt, is het goed mogelijk (zeker de eerste 72 uur na een massage) dat de pijn tijdelijk toeneemt. Daarnaast kunnen er blauwe plekken ontstaan door de stuwing op de plaats van behandeling. Uit de proeven bleek dat het fibrocuppen er vooral voor omstanders indrukwekkend uit ziet, terwijl het voor de patiënt in kwestie juist vaak aangenaam voelt.

 

Voor meer informatie over de Fibrocuppingmassage of om te reserveren kun je terecht op de website www.romanosandee.nl.

 

PERSBERICHT: Romano Sandee introduceert eigen olielijn

Groningen, 21 oktober 2013 – Masseur Romano Sandee introduceert zijn eigen olie lijn onder de naam Romano Sandee. De olielijn bestaat uit 21 etherische oliën, twee aromamengsels en zeven door Romano Sandee zelf gecomponeerde aromamengsels.

 

Etherische oliën zijn oliën afkomstig uit planten, kruiden of fruitsoorten. Door middel van stoomdestillatie worden de pure en natuurzuivere oliën gewonnen. De toepassing van de etherische olie is veelzijdig, het kan gebruikt worden in een massageolie of badolie. Daarnaast kan de olie via een aromabrander via de lucht verspreid worden. Elke etherische olie heeft specifieke karakter en doelstelling binnen aromatherapie. Zo geeft de sinaasappelgeur mensen een opgewekt en blij gevoel.

 

Naast de etherische oliën zijn de gecomponeerde aromamengsels ook verkrijgbaar als kant-en-klaar massage- of badolie. Voor meer informatie over de etherische oliën kun je terecht op www.romanosandee.nl

Pagina 1 van 7

© 2019 Romano Sandee