Klantenreacties

Van verschillende klanten krijg ik regelmatig reacties op de massage die ze hebben gekregen bij Massagepraktijk Romano Sandee in Groningen. Deze reacties vind je hieronder. Heb je zelf ook een reactie? Stuur mij dan een bericht, laat je recensie achter op mijn Facebookpagina of schrijf een recensie op mijn Google vermelding. Wanneer je op Twitter een recensie achter laat, gebruik dan de hashtag #RomanoSandee, hierdoor kan ik je bericht makkelijk vinden en embedden op deze webpagina.

 

"Romano weet precies de goede plekken juist te behandelen."

"Ik kan iedereen een behandeling door Massagepraktijk Romano Sandee aanbevelen: Romano werkt professioneel en vriendelijk. Hij heeft zich heel goed verdiept in de anatomie van de spieren en hij weet dan ook precies de goede plekken juist te behandelen.

Ik heb zelf chronische pijn en daardoor (helaas) de afgelopen jaren een flink aantal therapeuten en masseurs 'versleten' en Romano is voor mij een van de besten! Absoluut een aanrader dus!"

José Bruining, 34 jaar, 2 januari 2015

 

 

"Als ik bij Romano ben geweest heb ik veel minder last vna mijn rug en schouders"

"Al geruime tijd kom ik bij Romano in de praktijk. Zijn massages helpen echt om de knopen in mijn spieren uit elkaar te krijgen, vind hem veel beter dan een fysiotherapeut. Als ik ben geweest heb ik veel minder last, tot geen, van mijn rug en schouders. De prijzen zijn ook redelijk te noemen en de euro's waard. Daarnaast neemt Romano zijn vak echt serieus en weet hij wat hij doet. Heb je ergens last van en wil je een echte goede massage: doen!"

Marieke Fenger, 30 jaar, 30 december 2013

 

"Romano is een masseur met een ideaal gevoel voor de perfecte mix uit intensiteit en ontspanning"

"Ik kom heel graag voor massages naar deze praktijk, omdat Romano een masseur met een ideaal gevoel voor de perfecte mix uit intensiteit en ontspanning is. De massages zijn steeds "relaxing" en tegelijk effectief tegen spierpijn. De sfeer is heel vriendelijk en hij heeft mij al meerdere goede tips voor oefeningen tegen spierpijn gegeven!"

David, 30 jaar

 

"Eén behandeling bij Massagepraktijk Romano Sandee beter dan acht keer fysiotherapeut"

"Ik heb één behandeling van 45 minuten klachtgerichte massage gehad bij jouw nadat ik al acht keer bij mijn fysiotherapeut geweest was. Deze ene behandeling heeft mij nog beter gedaan dan alle acht behandelingen van de fysiotherapeut. Ik krijg tenminste dan ook waar voor mijn geld!"

Mevr. Keizer, 75 jaar

 

"Ik heb weinig tot geen hoofdpijn meer na de massage van Romano Sandee"

"Ik ben meer dan tevreden over mijn massage. Niet alleen heb ik een heerlijke hotstone massage gehad, maar je hebt mijn migraine/hoofdpijn ook verholpen. Ik heb sindsdien weinig tot geen hoofdpijn meer! Je wilt niet weten hoe dankbaar ik je ben, want ik ben nu verlost van een leven met hoofpijn."

Angela, 34 jaar

 

"Sportmassage effectief"

"Ik vond de sportmassage effectief, dat je online een afspraak kunt maken vind ik erg gemakkelijk!! Prima dienstverlening verder."

Bettina Kleve-Wendt, 41 jaar

 

"Mijn rug voelt weer lekker soepel"

"Laatst heb ik een sportmassage gehad, waarbij met name de 'staalkabels' in m'n rug onder handen zijn genomen. Het uur vloog voorbij, ondanks dat het af en toe zeer deed. De dag erna waren de aangepakte spieren bij aanraking gevoelig (alsof ik blauwe plekken had), maar m'n rug voelde wel lekker soepel en binnen enkele dagen waren de spieren niet meer pijnlijk. Ik had bij de massage het idee dat je er vakkundig plezier in schept 'foutjes' in de spieren op te sporen en ze op te lossen. Ik vind het interessant wat er fysiek gebeurt bij een massage; het is ook een manier om je eigen lichaam te verkennen."

Chantal de Vries, 36 jaar

 

"De Hotstone Massage was superrrrr heerlijk"

"Het maken van een afspraak is makkelijk en simpel via de site. De Hotstone Massage vond ik superrrrr heerlijk en ontspannend!! Je nam de tijd en het was relaxed. Deze wil ik wel elke dag hebben voor het slapen gaan."

Vera Moegio, 52 jaar

 

"De massage was precies wat ik nodig had"

"De massage was prima en precies wat ik nodig had met mijn stijve schouders en nek. Helaas was die ene keer eigenlijk te weinig maar dat is uiteraard mijn eigen schuld. Verder vind ik het systeem wat je hanteert van zelf je afspraak inplannen heel handig."

Marieke Bakker, 28 jaar

 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:(*)
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:(*)


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2020 Romano Sandee