Producten oefeningen

Massagepraktijk Romano Sandee biedt de gratis service om oefeningen aan de hand van video's thuis te kunnen doen. In verschillende video's worden verschillende hulpmiddelen gebruikt die ondersteunend zijn in de verschillende oefeningen.

Hulpmiddelen huren?

Verschillende hulpmiddelen zijn in bruikleen verkrijgbaar, tegen een laag huurtarief. Hiervoor wordt slechts € 2,- per week gerekend (dit wordt uiteindelijk per dag afgerekend), ongeacht welke hulpmiddelen je gebruikt. Wel wordt er een borg gerekend per hulpmiddel (of per set bij de dumbells). Bij kleine hulpmiddelen is de borg € 10,- en bij grote hulpmiddelen € 25,-. Er is geen limiet aan de huurperiode, maar er  wel van je verwacht dat je tenminste elke vijf weken een afspraak maakt voor een massage. Fysioballen zijn helaas niet te huren. Lees ook de huurvoorwaarden.

Hulpmiddelen kopen?

Ook is het mogelijk de verschillende middelen te kopen. U kunt verschillende artikelen in de massagepraktijk kopen, zoals de backstretcher, de schouderroller en cuppingsetjes. Neemt u s.v.p. contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. indien u interesse heeft in deze artikelen.

© 2022 Romano Sandee