Stoelmassages medewerkers UMCG

Ben je werkzaam in het UMC in Groningen? Dan kun je met je persoonlijk budget gebruik maken van de stoelmassages bij massagepraktijk Romano Sandee terwijl de werkgever dit betaalt. Hierover zijn afspraken gemaakt met je werkgever. Je kunt kiezen voor stoelmassages van 20 minuten of 30 minuten, net wat je zelf wenst.

Stoelmassage op het werk

Wil je graag op je afdeling een stoelmassage ontvangen, dat kan dan ook. Hierbij is je stoelmassage onbelast en kun je meer stoelmassages van je persoonlijk budget krijgen. Een stoelmassage op het werk van 20 minuten kost € 20,- en van 30 minuten € 25,-. Voorwaarde hiervoor is dat er minimaal 2 uur achtereen gemasseerd wordt op een dag, zowel binnen jouw afdeling als op verschillende afdelingen.

Stoelmassage bij je thuis

Het is ook mogelijk om een stoelmassage bij je thuis te ontvangen. Deze stoelmassage is echter wel belast vanuit je persoonlijke budget. Hierbij betaal je € 30,- voor een stoelmassage van 30 minuten (binnen de stad Groningen). Een massage bij je thuis is echter belast en hierdoor betaal je nog eens 42% extra. Dit wordt vanuit je persoonlijk budget betaald.

Stoelmassage in de praktijk

Tenslotte kun je altijd een stoelmassage in de massagepraktijk krijgen. De massage is eveneens belast vanuit je persoonlijk budget. Hiervoor betaal je in de praktijk € 25,- voor een massage van 30 minuten en € 20,- voor een massage van 15 minuten. Dit bedrag declareer je en krijg je weer terug. Daarnaast wordt er nog eens 42% vanuit je persoonlijk budget betaald.

Betaling en declaratie

Voor de massages op het werk, bij je thuis of in de praktijk betaal je via de pinterminal het geld voor de massage. Vervolgens kun je via je declaratieformulier samen met de factuur die je meekrijgt, de massage declareren bij je leidinggevende. Hoeveel persoonlijk budget je krijgt, kun je informeren bij het Wenckebach Instituut of bij de personeelswinkel.

 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:(*)
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:(*)


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2020 Romano Sandee