APK voor je lichaam

Wanneer je een auto koopt, weet je dat je jaarlijks terug moet komen om je auto te laten keuren voor de APK. Echter, veel mensen vergeten dat alles wat beweegt zijn onderhoud nodig heeft, dus ook je eigen lichaam. Dagelijks doet je lichaam veel voor jou, en dat moet dus verzorgd worden. Je spieren krijgen elke dag weer een flinke belasting en deze belasting is wel eens te groot. Hierdoor ontstaan er spanningen die zich opbouwen en zich als klachten kunnen uiten.

Nakijken en herstellen

De "APK voor je lichaam" is meer dan alleen het vaststellen van het probleem, bijvoorbeeld spierspanning. Naast het aanpakken van deze spierspanning wordt er klachtgericht gemasseerd om het probleem te kunnen verlichten. Efficiëntie en professionaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. Elke spier wordt gecontroleerd op spierspanning. Daarnaast worden de aanhechtingen van de spieren meegenomen. Wanneer er een knoop of verhoogde spierspanning wordt geconstateerd, worden de spieren losgemaakt. De APK voor je lichaam is dan niet per definitie een relaxte massage, maar kan in die zin gevoelig zijn. Dit gebeurt echter altijd met een hoger doel, namelijk de spieren van je lichaam fit maken. Het kan zijn dat het niet in één keer lukt om de spieren te herstellen. Dan krijg je nog een advies mee met de vervolgroute. Dit kan zijn in combinatie met een Fit& Klachten verlichten afspraak, of het vervolg van enkel een klachtgerichte massage. Ook kan het zijn dat je oefeningen meekrijgt of gebruik gaat maken van oefenmaterialen. Voor de APK dien je minimaal 45 minuten te boeken in het online reserveersysteem. Anders is het voor mij onmogelijk om alle spieren in 1 zone te controleren. Er zijn 3 zones:
• Rug-, schouder- en nekgebied
• Handen-, armen- en schoudergebied
• Voeten-, benen- en billengebied

 

Geen spierspanning aanwezig?

Het kan heel goed dat je dacht dat je spierspanning had en die niet blijkt te hebben. Dan wordt de resterende tijd gebruikt voor een ontspannende massage. En omdat je geen spierspanning hebt, word je hier mede voor beloond: namelijk met 10% korting op je massage. Voor tarieven van de APK, kun je kijken op de tarievenpagina.

 

Ga de uitdaging aan...

Ik durf te wedden dat niemand volledig ontspannen is, en dat er altijd in elke spier dan ook spanning aanwezig is. Denk jij er anders over? Denk jij dat jij volledig ontspannen bent en geen enkele spier in jouw lichaam spanning kent in de meest ontspannende houding (liggend)? Daarom geldt het volgende: wanneer ik toch een plek vind waar er spierspanning aanwezig is, dan betaal je het volledige bedrag voor je afspraak. Heb ik ongelijk gehad en heb je absoluut geen spierspanning in je lichaam? Dan krijg je de tweede behandeling gratis, mits de agenda dit toelaat. Voorwaarde van deze uitdaging is dat je slechts éénmalig hieraan kunt meedoen en dat mensen die komen met een voordeelvoucher of willen betalen met een externe cadeaukaart hier niet aan mee kunnen doen.

 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:(*)
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:(*)


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2020 Romano Sandee