Massages

Bij massagepraktijk Romano Sandee kun je terecht voor verschillende soorten massage. Of je nu komt voor een ontspannende massage of een therapeutische massage: het is allemaal mogelijk. Eén ding is zeker: elke massage is altijd klantgericht.

Ontspannende massages

De ontspannende massages zijn alleen gericht op welzijn. De massages zijn meer gericht op de oppervlakte en worden onder zachte druk in een rustig massagetempo gegeven. Hiervoor zijn verschillende massagetechnieken mogelijk, zoals de Hawaiiaanse Lomi Lomi-massage, Hotstonemassage of Zwangerschapsmassage. Weet je niet goed welke techniek het beste bij je past? Dan kun je in het reserveersysteem ook kiezen voor “Ontspannende massage”, zodat Romano Sandee een intuïtieve massage geeft waarbij er gebruik wordt gemaakt van verschillende massagetechnieken.

Therapeutische massages

De therapeutische massages zijn in tegenstelling tot de ontspannende massages gericht op een bepaalde (spier)klacht. De massages worden met meer druk uitgevoerd en bewerken zodoende ook de diepere spier- en weefsellagen. Daarbij is Romano Sandee gespecialiseerd in schouder- en nekklachten. Je kunt zelf kiezen voor een gerichte massagetechniek zoals Fibromassage (bij mensen met fibromyalgie). Weet je niet goed waar de klachten vandaan komen, dan kun je kiezen voor de “APK voor het lichaam”, waarbij Romano Sandee op zoek gaat naar het probleemgebied. Je kan er ook voor kiezen om bij je reservering een “Klachtgerichte massage”, waarbij je Romano de vrijheid geeft om verschillende technieken door elkaar te gebruiken, net wat bij jouw situatie past. Vaak wordt er dan een combinatie gemaakt dan van triggerpointmassage, cuppingtherapie, sportmassage en klassieke massage. Wanneer je kiest voor een klachtgerichte massage, dan garandeert Romano Sandee dat er binnen drie behandelingen (bij elke week één behandeling) progressie geboekt moet zijn. Zo niet, dan is Romano Sandee niet de juiste massagetherapeut bij jouw klachten.