Massages

Bij massagepraktijk Romano Sandee kun je terecht voor verschillende soorten massage. Of je nu komt voor een ontspannende massage of een therapeutische massage: het is allemaal mogelijk. Eén ding is zeker: elke massage is altijd klantgericht.

Ontspannende massages

De ontspannende massages zijn alleen gericht op welzijn. De massages zijn meer gericht op de oppervlakte en worden onder zachte druk in een rustig massagetempo gegeven. Hiervoor zijn verschillende massagetechnieken mogelijk, zoals de Hawaiiaanse Lomi Lomi-massage, Hotstonemassage of Zwangerschapsmassage. Weet je niet goed welke techniek het beste bij je past? Dan kun je in het reserveersysteem ook kiezen voor “Ontspannende massage”, zodat Romano Sandee een intuïtieve massage geeft waarbij er gebruik wordt gemaakt van verschillende massagetechnieken.

Therapeutische massages

De therapeutische massages zijn in tegenstelling tot de ontspannende massages gericht op een bepaalde (spier)klacht. De massages worden met meer druk uitgevoerd en bewerken zodoende ook de diepere spier- en weefsellagen. Daarbij is Romano Sandee gespecialiseerd in schouder- en nekklachten. Je kunt zelf kiezen voor een gerichte massagetechniek zoals Fibromassage (bij mensen met fibromyalgie). Weet je niet goed waar de klachten vandaan komen, dan kun je kiezen voor de “APK voor het lichaam”, waarbij Romano Sandee op zoek gaat naar het probleemgebied. Je kan er ook voor kiezen om bij je reservering een “Klachtgerichte massage”, waarbij je Romano de vrijheid geeft om verschillende technieken door elkaar te gebruiken, net wat bij jouw situatie past. Vaak wordt er dan een combinatie gemaakt dan van triggerpointmassage, cuppingtherapie, sportmassage en klassieke massage. Wanneer je kiest voor een klachtgerichte massage, dan garandeert Romano Sandee dat er binnen drie behandelingen (bij elke week één behandeling) progressie geboekt moet zijn. Zo niet, dan is Romano Sandee niet de juiste massagetherapeut bij jouw klachten.

 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:(*)
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:(*)


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2020 Romano Sandee