Massage modellen

 

Model nodig?

Vrijwel alle workshops en cursussen bij massagepraktijk Romano Sandee worden via een privéworkshop 1 op 1 gegeven. Daarom zul je in veel gevallen een model nodig hebben wanneer je een workshop wil gaan volgen. Uitzonderingen hiervoor zijn de workshops Liefdevolle massage, waarin je je partner leert masseren, in dat geval zorg je al samen dat je elkaar kan masseren en dus al een model hebt. Ook bij de workshop "Leer masseren" doe je dit veelal al direct met iemand samen.

Wanneer je de workshop wil gaan volgen, is het vaak handig om in je omgeving rond te kijken of je een vriend(in), partner of ouder hebt die eventueel model wil en na overleg ook kan zijn (er mogen geen contra-indicaties aanwezig zijn). Het kan echter een voordeel zijn om gebruik te maken van een model. Hij of zij is vaak objectiever ten opzichte van een bekende en daarnaast oefen je gelijk op iemand anders die je mogelijk al kent, waardoor ook andere aspecten beter getraind kunnen worden, zoals palpatie. Wanneer je graag een model wil, kun je dit aangeven bij de opmerkingen bij je reservering. Geef s.v.p. wel even de tijd om een match voor je te maken. Het is daarom raadzaam om de afspraak tenminste 2 weken vooruit te plannen.

 

Ik wil me aanmelden als massage model!

Wil je graag model zijn voor één van de cursisten? Ook dat is héél goed mogelijk. Wel is het goed om te weten dat je als model niet geheel vrijblijvend bent. Er wordt wel wat van jou verwacht als model;

 • Dat je je aan je afspraak houd op het moment dat je gematcht word met een cursist. Kun je last minute niet? Zorg dan zelf voor een vervanger en laat dit even per e-mail weten. Wanneer je je wil afmelden, doe dit dan tenminste 5 dagen voor aanvang van de afspraak. 
 • Je bent in staat een vergelijkende feedback te kunnen geven tussen de cursist en de instructeur.
 • Je gezondheid is in orde. De cursist heeft er niet veel aan wanneer je (lokale) contra-indicaties hebt waardoor hij of zij niet de gehele massage kan oefenen. Dit is bovendien ook voor je eigen gezondheid en veiligheid van belang. Geef daarom waarheidsgetrouw aan of je medicatie, aandoeningen of ziekten hebt. 
 • Voor jou als model is het kostenloos om model te zijn voor de cursist. Daarentegen ontvang je tevens ook géén (financiële) vergoeding als model.

Model aanmelden
 1. Geslacht:(*)


  Ongeldige invoer
 2. Voor- en achternaam:(*)
  Ongeldige invoer
 3. Adres:(*)
  Ongeldige invoer
 4. Postcode en woonplaats:(*)
  Ongeldige invoer
 5. Telefoonnummer: (bv. 06-12345678)(*)
  Ongeldige invoer
 6. E-mail:(*)
  Ongeldige invoer
 7. Binnen welke leeftijdscategorie val je?(*)


  Ongeldige invoer
 8. Welke dagdelen ben je eventueel beschikbaar? (Je kan per aanvraag altijd weigeren)(*)

  Ongeldige invoer
 9. Heb je aandoeningen, ziekten, allergieën etc. waar rekening mee moet worden gehouden? Indien je medicatie gebruikt, ook hier aangeven.(*)
  Ongeldige invoer
 10. Nu komt er een beetje een gekke opdracht: In de onderstaande twee afbeeldingen vind je 10 verschillen. Ik zou graag van jou willen weten welke verschillen jij ziet en dat je deze beschrijft in de box die eronder staat. Van jou als massagemodel word namelijk verwacht dat je, wanneer model ligt goed verschillen kunt waarnemen en terug kan geven aan de cursist zodat hij of zij er alleen maar van kan leren.
 11. Welke verschillen heb je gezien?(*)
  Ongeldige invoer