Workshop Ontspannende gezichtsmassage

Een gezichtsmasker voor jezelf aanbrengen doe je misschien al regelmatig en dan weet je als geen ander hoe ontspannen dit is. Maar hoe fijn is om de gezichtsmassage ook nog eens te ontvangen van een ander? Of nog beter: je weet de ander in de watten te leggen. Dat kun je leren tijdens de workshop ontspannende gezichtsmassage.

Meidenweekend of vrijgezellenfeest

Heb je een meidenweekend of een vrijgezellenfeest? Ook dan kan de ontspannende gezichtsmassage een activiteit zijn die je kunt plannen. De massage is makkelijk aan te passen op verschillende locaties en zelfs met relatief kleine ruimten kun je toch deze massage workshop toepassen. De workshop is zowel voor kleinere gezelschappen te geven tot grotere groepen. De maximale groepsgrootte voor één groep is 50 personen. Afhankelijk van de groepsgrootte kan het voorkomen dat masseur Romano Sandee ervoor kiest om assistentie in te zetten om een ieder voldoende aandacht te geven.

Inhoud workshop

De workshop zelf duurt (mede afhankelijk van het aantal cursisten) tussen de 1,5 uur tot 2 uur. Tijdens de workshop zelf is het vooral erg praktisch, wat inhoud dat het gaat om het doen. De verschillende massage grepen worden eerst voorgedaan door masseur Romano Sandee. Dit zal per 2 á 3 grepen gaan. Daarna loopt Romano rond om te kijken hoe dit bij ieder gaat. Heeft hij de indruk dat dit goed gaat, dan gaat hij verder naar het volgende stuk. Al met al leer je tijdens deze workshop 20 massagegrepen aan. Aan het einde van de workshop ontvang je een (korte) reader met daarin de stappen die zijn aangeleerd. Zo kan het geleerde op een ander moment terug gelezen worden.

De workshop bestaat in zijn totaliteit uit:

 • Een ontspannende gezichtsmassage
 • Een ontspannende nekmassage
 • Passieve rek van de nek (fijn bij klachten)
 • Inbegrepen: massageolie met verschillende geuren, voor elke cursist een flesje van 30 ml.
 • Inbegrepen: reader met naslagwerk

Wij raden het aan om een handdoekje of gastendoekje tussen de kleding en de nek/hals te hebben. Deze kan optioneel worden bijgeboekt. Dan zorgt massagepraktijk Romano Sandee hier voor.

Benodigdheden op de massage locatie

De massage workshop ontspannende gezichtsmassage kan gegeven worden op een gewone stoel of kruk, zolang de rugleuning maar korter is dan de onderkant van de schouderhoogte. Hierdoor is deze massageworkshop al erg snel op veel verschillende locaties te geven zonder dat hier veel ruimte voor nodig is, bovendien is het dan ook toegankelijk voor grote groepen. Het is ook mogelijk dat je de massage leert op massagetafels. Die kunnen worden meegebracht. De maximale groepsgroottte is dan 10 personen met 5 massagetafels. Per massagetafel is er een minimale ruimte benodigd van 2,5 bij 3,5 meter.

Voor dames is er nog even een extra aandachtspunt: het is niet handig om voorafgaand de workshop make-up aan te brengen. Het aanbrengen van massageolie zorgt er namelijk voor dat make-up word uitgeveegd.

Kosten

De kosten van de workshop zijn afhankelijk van de precieze wensen. Om toch een kostenindicatie te geven gaat massagepraktijk Romano Sandee uit van een workshop op gewone stoelen waarbij de handdoeken of gastendoeken worden geregeld door de klant. Daarnaast zijn de kosten exclusief reistijdkosten en een kilometervergoeding, maar inclusief 21% btw.

 • Privéworkshop (1 persoon leert de massage op een model): € 90,-
 • Workshop tot 6 personen, prijs per persoon: € 20,-, met een minimum van € 105,-
 • Workshop 7 tot 15 personen, prijs per persoon: € 18,50
 • Workshop 16 tot 30 personen, prijs per persoon: € 16,-
 • Workshop 31 tot 50 personen, prijs per persoon: € 14,-
 • Workshop meer dan 50 personen, prijs per persoon: € 12,-

 

 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:(*)
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:(*)


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2020 Romano Sandee