Workshop Hot Chocolate Massage

De workshop Hot Chocolate massage is één van de workshops uit de oorspronkelijke Huis-, Tuin- en Keukenmassagecursus. De workshop wordt in de massagepraktijk één op één gegeven, waardoor je de massagetechniek goed onder de knie krijgt. Je kunt daarbij kiezen om zelf een model mee te nemen of je kunt kiezen voor een model van massagepraktijk Romano Sandee.

Inhoud workshop

De workshop Hot Chocolate massage heeft de grepen van de klassieke massage, maar is uniek doordat bij deze vorm met een speciale Hot Chocolate massageolie wordt gewerkt. De speciale massageolie die bij deze speciale massage gebruikt wordt is een mix van pure chocolade en zonnebloemolie. De nadruk van de massage ligt op ontspannende en oppervlakkige massagegrepen. Tevens krijg je het recept mee om zelf de Hot Chocolate olie te maken. De workshop vindt alleen plaats op de achterzijde van het lichaam.

Tijdens de workshop worden de volgende gebieden behandeld:
- Rug
- Schouders en nek
- Armen en handen
- Benen en voeten

Contra-indicaties

Voor de massage zelf zijn er eigenlijk geen contra-indicaties, alleen bij zwangerschap of bloeddrukproblemen moet je rekening houden met de druk die je geeft bij het masseren. Als je zelf een model meebrengt, dan is het verstandig dat deze persoon gezond is, zodat je alles kunt oefenen.

Duur van de workshop

De workshop duurt tussen de 1 uur tot 1,5 uur. De lengte van deze workshop hangt samen met de snelheid waarop je de massagegrepen onder de knie krijgt en de eventuele vragen die je zelf tijdens de workshop stelt.

© 2019 Romano Sandee