Workshop Fibrocuppingmassage

 

Van de Fibrocuppingmassage zijn twee verschillende workshops ontwikkeld waarbij de partner, de vriend(in) of ouder(s) leren om de massage gericht te geven bij de persoon met fibromyalgie. Deze workshop kan eveneens gevolgd worden door (professionele) masseurs of therapeuten. De opzet is echter erg laagdrempelig. Beide workshops worden uitsluitend een op een gegeven in de massagepraktijk te Groningen, maar kunnen desgewenst ook op locatie plaatsvinden. De massage is relatief licht om te geven en daardoor vormt deze behandeling geen zware fysieke belasting voor de behandelaar.

Anatomie en fysiologie centraal

Tijdens de workshop staan de anatomie en fysiologie centraal. Omdat je waarschijnlijk niet geschoold hierin bent (althans, dat is mijn uitgangspunt), zal een deel van de workshop bestaan uit het voelen van spierweefsel en hoe je eventuele verschillen in het weefsel kunt opmerken. Daarnaast wordt behandeld wat fibromyalgie inhoudt vanuit een fysiologische en anatomische benadering en tenslotte bespreken we de anatomie van de spieren in het gebied dat behandeld zal worden. Al deze informatie wordt uiteraard verstrekt in het cursusmateriaal dat je mee naar huis krijgt. Er is gekozen om het lichaam over twee workshops te verdelen, omdat de informatiedichtheid anders te hoog ligt voor dit type massage. Immers, de behandeling heeft een therapeutisch karakter en daarom heb ik de voorkeur om het liever twee keer goed uit te leggen dan dat er in één bijeenkomst te veel informatie wordt gegeven, waardoor je een deel weer kunt vergeten.

 

 

 

Volg beide workshops en krijg korting!

 

 

Je kan ook beide workshops komen volgen. In dat geval is het mogelijk een korting te krijgen wanneer je:
• beide workshops in een keer reserveert in het online reserveersysteem. Het verdient de aanbeveling om er twee tot drie weken tussen te laten, zodat je zelf kunt oefenen en eventuele vragen kunt stellen bij de tweede workshop.
• de tweede workshop plant binnen uiterlijk zes weken na aanvang van de eerste workshop.
• beide workshops betaalt na afloop van de eerste workshop.
• je afziet van de tweede cuppingset (normaal krijg je bij de workshop een cuppingset).

Wanneer je ervoor kiest om korting te krijgen, dan betaal je voor beide workshops € 175,- incl. btw (tarief in de massagepraktijk), in plaats van € 210,-. Daarmee bespaar je dus € 35,-!

Workshop reserveren

Je kan de workshop Fibrocuppingmassage reserveren in het online reserveersysteem. Onder de “Soort massage” vind je deze massage vrijwel onderaan bij de andere privéworkshops. Op het moment dat je de workshop boekt, staat deze ook gelijk vast. Je ontvangt direct na het versturen een bevestiging in je scherm en in je mailbox. Indien je geen e-mail in je mailbox hebt ontvangen, moet je bij de spammappen kijken of de e-mail daar terecht is gekomen.