Workshop Fibrocuppingmassage

 

Van de Fibrocuppingmassage zijn twee verschillende workshops ontwikkeld waarbij de partner, de vriend(in) of ouder(s) leren om de massage gericht te geven bij de persoon met fibromyalgie. Deze workshop kan eveneens gevolgd worden door (professionele) masseurs of therapeuten. De opzet is echter erg laagdrempelig. Beide workshops worden uitsluitend een op een gegeven in de massagepraktijk te Groningen, maar kunnen desgewenst ook op locatie plaatsvinden. De massage is relatief licht om te geven en daardoor vormt deze behandeling geen zware fysieke belasting voor de behandelaar.

Anatomie en fysiologie centraal

Tijdens de workshop staan de anatomie en fysiologie centraal. Omdat je waarschijnlijk niet geschoold hierin bent (althans, dat is mijn uitgangspunt), zal een deel van de workshop bestaan uit het voelen van spierweefsel en hoe je eventuele verschillen in het weefsel kunt opmerken. Daarnaast wordt behandeld wat fibromyalgie inhoudt vanuit een fysiologische en anatomische benadering en tenslotte bespreken we de anatomie van de spieren in het gebied dat behandeld zal worden. Al deze informatie wordt uiteraard verstrekt in het cursusmateriaal dat je mee naar huis krijgt. Er is gekozen om het lichaam over twee workshops te verdelen, omdat de informatiedichtheid anders te hoog ligt voor dit type massage. Immers, de behandeling heeft een therapeutisch karakter en daarom heb ik de voorkeur om het liever twee keer goed uit te leggen dan dat er in één bijeenkomst te veel informatie wordt gegeven, waardoor je een deel weer kunt vergeten.

 

 

 

Volg beide workshops en krijg korting!

 

 

Je kan ook beide workshops komen volgen. In dat geval is het mogelijk een korting te krijgen wanneer je:
• beide workshops in een keer reserveert in het online reserveersysteem. Het verdient de aanbeveling om er twee tot drie weken tussen te laten, zodat je zelf kunt oefenen en eventuele vragen kunt stellen bij de tweede workshop.
• de tweede workshop plant binnen uiterlijk zes weken na aanvang van de eerste workshop.
• beide workshops betaalt na afloop van de eerste workshop.
• je afziet van de tweede cuppingset (normaal krijg je bij de workshop een cuppingset).

Wanneer je ervoor kiest om korting te krijgen, dan betaal je voor beide workshops € 175,- incl. btw (tarief in de massagepraktijk), in plaats van € 210,-. Daarmee bespaar je dus € 35,-!

Workshop reserveren

Je kan de workshop Fibrocuppingmassage reserveren in het online reserveersysteem. Onder de “Soort massage” vind je deze massage vrijwel onderaan bij de andere privéworkshops. Op het moment dat je de workshop boekt, staat deze ook gelijk vast. Je ontvangt direct na het versturen een bevestiging in je scherm en in je mailbox. Indien je geen e-mail in je mailbox hebt ontvangen, moet je bij de spammappen kijken of de e-mail daar terecht is gekomen.

 

 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:(*)
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:(*)


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2020 Romano Sandee