Workshop Spelen met geuren

De workshop aromatherapie "Spelen met geuren" is een praktische workshop waarbij je letterlijk gaat spelen met verschillende etherische oliën uit de productenlijn van Romano Sandee. De workshop kan op locatie gehouden worden bij je thuis als een homeparty, maar ook is het mogelijk om met één of twee personen deze workshop in de massagepraktijk in Groningen te volgen. Daarnaast word de workshop regelmatig als groepsworkshop ergens in Nederland aangeboden. Houd hiervoor de facebookpagina van de productenlijn in de gaten.

Programma workshop aromatherapie "Spelen met geuren"

 • Wat is aromatherapie nu eigenlijk?
 • Hoe nemen wij geuren waar en hoe kunnen de reacties zijn.
 • Wat zijn etherische oliën en wat is het verschil met een geur olie?
 • Waar moet je op letten bij het samenstellen van een aromacompositie?
 • Contra-indicaties bij gebruik verschillende oliën
 • Eigenschappen van de belangrijkste etherische oliën
 • Dosering van etherische oliën

Ikzelf ben niet zo van de theorie, ik behandel liever in de workshop de theorie aan de hand van wat je in de praktijk tegen komt, dus tijdens het componeren van de verschillende composities.

Praktijkervaring opdoen

De workshop zal vooral in het teken staan van praktijkervaring opdoen. Dat betekent in deze workshop: lekker aan de slag gaan met de etherische oliën van Romano Sandee, oftewel: spelen met geuren. Alle etherische oliën uit de lijn van Romano Sandee worden meegenomen, die in elk geval geroken kunnen worden. Qua gebruik van de etherische oliën in de workshop word enkel alleen Rooms-kamille uitgesloten, omdat ik graag de prijs van de workshop laagdrempelig wens te houden.

Tijdens de workshop ga je (of heb je de mogelijkheid tot) de volgende producten maken:
2 keer 50 ml massageolie
1 keer 50 ml badolie
1 keer 50 ml bodylotion
2 keer 50 ml bad/doucheschuim
Uiteindelijk is het afhankelijk van de tijd, hoe snel we er door gaan in welke mate we alle producten kunnen maken. Er word gerekend op het bovenstaande qua materiaal wat er ook meegenomen gaat worden op de locatie.

Er word tevens tussentijds even een pauze gehouden, omdat je met veel geuren werkt word dit na aan bepaald moment gewoon te veel, daarom is het ventileren, frisse lucht inademen, noodzakelijk wil je verschillende geuren kunnen blijven ruiken.

Wat zit er inbegrepen bij deze workshop?

Deze workshop is inclusief:

 • Boekwerk over het theoretische deel (ca. 50 pagina's), inclusief een overzicht van alle etherische oliën van Romano Sandee
 • Een leuke "zelftest" met welke etherische olie bij welke karaktereigenschappen passen
 • Het gebruik van de basisproducten, dus de massageolie, badolie, bodylotion en bad/doucheschuim
 • Het gebruik van de etherische oliën
 • Professionele begeleiding door Romano Sandee zelf


Praktische informatie

Voor wie? Voor iedereen die wat wil leren over aromatherapie. Het niveau ligt op beginnersniveau. Zowel mensen die het voor de hobby doen als voor hun praktijk zijn welkom in deze workshop.
Hoe lang duurt de workshop? Bij een privé workshop in de praktijk maximaal 1 uur. Bij een groepsworkshop 1,5 á 2 uur.
Minimaal aantal deelnemers groepsworkshop: 6
Maximaal aantal deelnemers: 20 
Tarief workshop (inclusief 21% btw):

Privé workshop in de massagepraktijk: € 70,- (je krijgt alleen les), tweede persoon gelijktijdig betaald € 35,- meer.

Groepsworkshop bij je thuis: € 30,- per persoon, minimaal 6 personen. Daarbij komt nog een reiskostenvergoeding en eventueel verblijfskosten, afhankelijk van de afstand en dagdeel waarop de workshop gehouden. Neem hierover contact met mij op.

 

Reservering en betaling

De privé workshop aromatherapie is te reserveren in het online reserveersysteem. Voor een groepsworkshop bi je thuis kun je met mij contact opnemen met daarbij een aantal data waarop je eventueel de workshop zou willen doen. Je hebt de meeste kans dat een datum door kan gaan wanneer deze tenminste vier weken vooruit gepland word.

De betaling vindt plaats op de locatie of in de massagepraktijk. Je kan ter plaatse betalen op de volgende wijzen: PIN transactie, VISA, Mastercard, American Express of VVV Cadeaubonnen. Heb je een andere cadeaubon waar massagepraktijk Romano Sandee bij aangesloten is, kan op maat een aanbod worden gemaakt. Ik geef de voorkeur aan een PIN betaling, VISA, Mastercard of American Express. Het is ook mogelijk de betaling vooraf per bankoverschrijving te voldoen. Vermeld daarbij dan de datum van de workshop.

Kan ik ter plaatse ook producten van Romano Sandee ruiken, voelen en kopen?

Ja, dat is gedeeltelijk mogelijk. Geef vooraf aan welke producten het om gaat, zoad ik deze producten ook kan meenemen. Mocht ik toch onverhoopt iets niet meer hebben in de gewenste volume en je zou het graag willen hebben, betaal je ter plaatse de bestelling en krijg je het per post zo spoedig mogelijk nageleverd, mits ik het ook op voorraad heb. Bekijk het gehele assortiment in de webwinkel.

© 2019 Romano Sandee