Cadeaubon massage

Cadeaubon Romano Sandee Massagepraktijk te Groningen en productenlijn 2

Waarom een cadeaubon van massagepraktijk Romano Sandee geven?

vinkje

Een ruime keuze van massages, massageworkshops of een volledige massagecursus

vinkje

Bepaal zelf de waarde van de cadeaubon, of het nu gaat om € 5,- of € 250,- (of iets totaal anders: het is mogelijk)

vinkje

Bij een waarde van de cadeaubon van € 20,- of hoger word de cadeaubon je gratis toegezonden met een track&trace code. 

vinkje

Bij een waarde van € 75,- of hoger doe ik een cadeautje bij.

vinkje

De cadeaubon is tot 5 jaar na de uitgiftedatum nog te verzilveren, wat alle tijd geeft tot verzilveren.

Massage cadeau geven

Wat is er nu leuker dan iemand een beleving cadeau geven? Een massage of een massage-arrangement naar keuze biedt hierin uitkomst. Je kunt iemand ook een cadeaubon geven. De cadeaubon kan iemand kan verzilveren voor een massage, arrangement of product, naar keuze van de ontvanger. 

Cadeaubon multifunctioneel

De cadeaubon van Romano Sandee is multifunctioneel. Je kan de cadeaubon besteden bij massagepraktijk Romano Sandee, waar je keuze hebt uit ruim twintig vormen van massage, diverse workshops en arrangementen. Daarmee heeft de ontvanger in elk geval een vrije keuze in hoe hij of zij de bon wil gaan besteden.

Daarnaast kun je met deze zelfde cadeaubon ook producten kopen in de massagepraktijk die handig zijn bij het geven van massages, zoals de thuiscursus Cuppingtherapie met daarbij een cuppingset of ter ondersteuning van rugklachten een backstretcher.

De cadeaubon is vijf jaar geldig vanaf de uitgiftedatum. Dat biedt genoeg tijd om je cadeaubon te besteden.

Prijs cadeaubon

Bij de cadeaubon kun je zelf bepalen van welke waarde je de bon wil ontvangen. Echter wil je natuurlijk wél een cadeaubon geven waarmee de ontvanger ook wat kan. Raadpleeg daarom de tarieven voor het moment dat je een cadeaubon wil aankopen.

Wel geldt er een minimum tarief waarvoor ik een cadeaubon naar je toe stuur. Het minimum tarief bedraagt € 20,-. De bon word dan verzonden met een Track&trace, zodat je kan volgen waar de bon is en wanneer je deze thuis kan verwachten.

Bij cadeaubonnen van € 75,- en hoger, zal de cadeaubon verder worden aangekleed met een leuk cadeautje bij de bon.

Cadeaubon laten toesturen

Je kunt de cadeaubon toe laten sturen. Maak daarvoor het gewenste bedrag over naar IBAN NL32 ASNB 0942 5140 84 ten name van Massagepraktijk Romano Sandee te Meeden o.v.v. je cadeaubon. Doe dit in combinatie met een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat ik ook weet naar welk adres de cadeaubon verstuurd moet worden. Na ontvangst van de betaling word uiterlijk binnen 3 werkdagen je cadeaubon verstuurd.

Cadeaubon ophalen in de massagepraktijk

Je kan er ook voor kiezen om de cadeaubon op te halen op een massage locatie. Maak dan via het online reserveersysteem een afhaalafspraak van maximaal 10 minuten, waarna je de cadeaubon in de massagepraktijk direct kunt afrekenen en meenemen. Ook is het in de praktijk mogelijk producten mee te nemen: het is dan wel handig om bij je reservering aan te geven welke producten bij het veld opmerkingen, zodat ik ook deze mee neem naar de locatie. Geef in dit veld ook aan welke waarde je cadeaubon moet hebben en op welke naam deze mag komen te staan. Dan zorg ik dat alles klaar ligt voor je wanneer je hier komt. Je kan ook een e-mail sturen om (indien tijden niet passen zoals in het reserveersysteem staan) met een alternatieve datum en tijd.

 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:(*)
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:(*)


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2020 Romano Sandee