Korting op massage

Bij massagepraktijk Romano Sandee kunt u mogelijk gebruik maken van één van de vaste kortingen. Korting wordt hoofdzakelijk gegeven in bijzondere situaties. Masseur Romano Sandee is namelijk van mening dat juist in die bijzondere situaties, of het nu is omdat u op het moment te weinig inkomen hebt of om een andere reden. Hoe dan ook: waarom verdient u geen massage?

De kortingsregelingen op massage

Zoals gezegd zijn er verschillende situaties waarin u korting krijgt op de massages. De kortingen zijn alleen van toepassing op massages zelf en nooit op workshops, cursussen of trainingen, tenzij anders aangegeven. Uitzondering hierop is de korting op de handdoekenservice.

 • Korting handdoekenservice
  Neemt u uw eigen handdoeken mee? Dan krijgt u € 3,- korting op de massagedienst.
 • Korting voor minima
  Hier heeft u recht op wanneer u voldoet aan de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: uw inkomen is niet hoger dan € 1.100,- netto per maand excl. toeslagen. Het kortingspercentage bedraagt 50%.
 • Dubbele afspraak
  Maakt u een afspraak gelijk met een 2e persoon achter u voor een uur? Dan betaalt deze persoon slechts € 40,- i.p.v. € 50,-.
 • Verhuiskorting
  In de twee maanden vanaf de datum van de sleuteloverdracht van uw huur- of koopwoning krijgt u maar liefst 25% op de massages.
 • Korting zorgverleners
  Voor zorgverleners, zoals verzorgenden, hulp in de huishouding of verpleegkundigen krijgen zij 10% korting op massages tot 25 behandelingen per jaar.

Verhuiskorting

U gaat verhuizen of misschien bent u net verhuist? Dan weet u als geen ander hoe stressvol deze levensgebeurtenis kan zijn. Naast stress komt er vaak ook nog wat anders om de hoek kijken, namelijk door verandering van lichamelijke activiteit kan dit (spier)klachten geven. Hoe dan ook: hoe fijn is het dan dat u voordeliger een massage kunt boeken bij mij? Immers is een verhuizing al duur genoeg met vaak dubbele lasten. Ik kom u daarin dan ook graag tegemoet.

Verhuiskorting

De verhuiskorting is een nieuwe kortingsregeling die van toepassing is wanneer u aan de voorwaarden voldoet. Vanzelfsprekend is de korting niet te combineren met andere kortingen, maar toch: het levert u een leuk voordeel op. U krijgt namelijk gedurende 2 maanden na het ingaan van uw nieuwe koop- of huurovereenkomst een korting van 25% op massages. Wel zijn er een paar voorwaarden.

Voorwaarden verhuiskorting

 • Om aanspraak te kunnen maken op de verhuiskorting moet u een huurcontract of koopovereenkomst kunnen overleggen. De korting loopt vanaf de start van de overeenkomst tot 2 maanden na deze datum.
 • Per adres kunnen maximaal 2 verschillende mensen gebruik maken van de verhuiskorting. 
 • Per adres mogen er maximaal 6 afspraken met de verhuiskorting worden gebruikt.
 • De korting is niet te combineren met andere kortingen of kortingsregelingen. De korting is dan ook niet te combineren met een betaling van een externe cadeaubon (bv. de VVV bon).
 • De korting is alleen van toepassing op massages die plaatsvinden in de massagepraktijk in Zuidbroek. 

 

Korting voor minima

Massagepraktijk Romano Sandee is van mening dat het in principe voor een ieder mogelijk moet kunnen zijn om een massage te nemen, ook wanneer de financiële middelen minder toereikend zijn. Hierdoor is bijvoorbeeld de Stichting Massage Community ook ontstaan welke tot en met 2019 elke twee weken actief was en Romano Sandee de initiator van was. Omdat de stichting slapende is gezet, wordt er binnen mijn massagepraktijk als alternatief erop een actief minimabeleid gevoerd. Dit betekent dat wanneer je aan de voorwaarden voldoet, tegen een goedkoper tarief gebruik kunt maken van de massages. Op deze pagina vind je meer informatie hoe je als minima gebruik kan maken van de regeling voor minima.

Wie beschouwd Romano Sandee als minima?

Wanneer je onder de minima valt, dan gaat het over een inkomen van maximaal € 1.1.00,- netto per maand voor een alleenstaande. Voor een meerpersoonshuishouden rekent Romano op een inkomen van maximaal € 1.700,- netto per maand. Ook kun je onder de minima vallen wanneer je een hoger inkomen hebt, maar onder bewind staat van een bewindvoerder. 

Het aanbod aan minima

Voor mensen met een minimum inkomen kun je voordeliger gebruik maken van een massage, mits je voldoet aan de voorwaarden. Het aanbod is alleen van kracht voor de massages voor de locatie Zuidbroek (opening rond oktober 2020). Het is niet te combineren met andere acties en/of kortingen. De korting is niet van kracht op workshops en/of cursussen.

Voorwaarden voor minima

Om gebruik te te kunnen maken van de speciale tarieven voor minima, moet je voldoen aan elk van de onderstaande voorwaarden. De voorwaarden zijn aanvullend op de algemene voorwaarden en de privacy disclaimer.

 • Deze regeling is alleen voor de massage op de locatie Zuidbroek.
 • Je inkomen is niet hoger dan € 1.100,- netto per maand of als meerpersoonshuishouden niet hoger dan € 1.700,- netto per maand. Deze bedragen zijn exclusief de te ontvangen toeslagen zoals huur- en zorgtoeslag. Je kan een hoger inkomen hebben wanneer je onder bewind staat. In dit geval dien je dit aan te tonen met een uitkeringsspecificatie van de bewindvoerder. Kom je met een voucher van het Meedoen Fonds? Dan zijn bij het BWRI je inkomsten al gecontroleerd.
 • Je moet je inkomen aan kunnen tonen wil je gebruik maken van het minimabeleid. Dit kan middels een loonstrook, uitkeringsspecificatie of bankafschriften.
 • Massagepraktijk is gerechtigd om regelmatig (ten hoogste 3 keer per jaar) steeksproefsgewijs te controleren of je nog aan de voorwaarden van het inkomen voldoet.
 • Minima schrijven zich van tevoren in via deze link als cliënt, zodat het elektronisch patiëntendossier (EPD) alvorens de afspraak voor een deel klaargezet kan worden.
 • Om gebruik te maken van het voordeliger tarief, boekt de minima de massage in via het online reserveersysteem. Anders reserveren dan deze wijze betekent dat het reguliere tarief in rekening word gebracht zonder korting.
 • De minimale afnametijd voor een massage is 45 minuten.
 • Massagepraktijk Romano Sandee verzorgd de massagetafel hoeslaken. De cliënt die onder het minimatarief valt verzorgd de handdoek voor over zich heen en materiaal om massageolie af te kunnen nemen, bv. een washandje of gastendoekje.
 • Wanneer misbruik word vermoedt kan het zo zijn dat de regeling word ontbonden bij de individuele cliënt. Bijvoorbeeld: wanneer gezien word dat de cliënt wel regelmatig (dure) aanschaffingen doet of bovengemiddeld vaak op vakantie gaat is het niet langer gerechtvaardigd om gebruik te kunnen maken van het minimatarief.
 • Je kan maximaal 10 keer per jaar gebruik maken van deze kortingsregeling.

Korting voor zorgverleners

Of u nu werkt als hulp in de huishouding, verzorgende, verpleegkundige of arts. Bij massagepraktijk Romano Sandee worden zorgverleners per definitie gewaardeerd. Voor een nu onbepaalde periode is besloten om zorgverleners een korting te geven van 10% op de massages. Om in aanmerking te kunnen komen voor de korting, moet worden voldaan aan de de onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden deelname kortingsregeling

 • U werkt aantoonbaar in de zorg. U kunt dit aantonen met een personeelspas. Heeft u geen personeelspas, dan kunt het aantonen met een loonstrook.
 • U kunt de korting niet combineren met andere kortingen en/of acties.
 • U kunt geen korting krijgen wanneer u betaalt met een externe cadeaubon.
 • De korting is allen van toepassing bij een online reservering.
 • De korting is voor nu voor een onbepaalde tijd voor maximaal 25 behandelingen per jaar.
 • De korting is niet van toepassing op diensten waarbij er in essentie sprake is van kennisoverdracht, bv. workshops.

Sparen voor gratis massage

Bij massagepraktijk Romano Sandee kunt u sparen voor gratis massages op een spaarkaart. U ontvangt bij elke 45 minuten massage 1 stempel. Daarnaast is het mogelijk extra stempels te verdienen bij activiteiten. Bij vier stempels is uw spaarkaart al vol en krijgt u 15 minuten massage cadeau. Deze kunt u bijboeken bij een volgende massage. U kunt echter ook meerdere spaarkaarten samen voegen en daarbij voor een langere massageduur sparen.

Hoe kan ik sparen?

U kunt stempels sparen op één van de volgende manieren:

 • Bij elke 45 minuten massage ontvangt u één stempel. Echter: heeft een massage van 1 uur, ontvangt u ook één stempel.
 • Wanneer u een review achter laat via Facebook of via Google, ontvangt u 1 stempel.
 • Wanneer er een nieuwe cliënt een massage boekt die nog niet eerder is geweest, dan ontvangt u 2 stempels.

Voorwaarden

Er zijn een aantal voorwaarden aan de actie verbonden. Deze zijn als volgt:

 • Wanneer u gebruik maakt van een aanbieding of een kortingsregling (exclusief de handdoekenservice korting), kunt u geen stempel ontvangen op deze afspraak.
 • U kunt maximaal 4 spaarkaarten op 1 massage afspraak inleveren.
 • Wanneer u een spaarkaart inlevert, dient u het resterende bedrag met de pinbetaling af te rekenen.
 • U kunt zo lang als u wilt over het sparen doen. Echter: mocht op een bepaald moment de stempelkaart actie worden stopgezet, heeft u vanaf dat moment nog ten hoogste 1 jaar de tijd om de kaart in te leveren. In dat geval wordt het gedeelte van de kaart gewaardeerd in euro's en ontvangt u dit bedrag als korting op de massage.
 • U ontvangt ten hoogste 1 stempel bij een review per platform. Dubbele reviews op één platform leidt niet tot meer stempels. Tevens moet op het platform uw eigen naam staan.

Corona vaccinatie en massage

04-03-2021

Nu met COVID-19, ofwel corona, staat eigenlijk het hele leven op zijn kop. Inmiddels is dat al wel e...

De beste etherische olie bij jouw klacht…

05-10-2018

Hoe weet je nu welke etherische olie het beste past bij jouw klachten? En wat zijn dan eventuele con...

Je kunt niet ruiken

05-08-2018

Ja, je leest het goed. Je bent eigenlijk niet in staat om te ruiken. Eigenlijk is geen enkel mens ...

Hoe verzorg ik een droge huid?

05-08-2018

Ga ik je iets nieuws vertellen in dit artikel? Waarschijnlijk niet… Maar toch vind ik het b...

Etherische oliën

05-08-2018

Etherische oliën zijn pure en natuurzuivere oliën die het concentraat zijn van een plant...

Achtergrondinformatie Video over spierkn…

20-03-2016

Het is iets wat veelvoorkomend is en vrijwel dagelijks leg ik uit in mijn massagepraktijk wat het is...

Wat is een goede olie?

20-12-2013

Enkele jaren geleden heb ik al eens een artikel geschreven over wat een goede massageolie zou zijn. ...

Tablet-schouder en smartphone-pols

18-04-2013

 RSI is inmiddels een ruim begrip voor iedereen en ook in het verleden heb ik al eens aandacht ...

Brrr, wat is het koud - klachten in de m…

16-12-2012

Brrr, wat is het buiten weer koud. En koud weer leidt helaas tot veel klachten bij mensen. Mensen tr...

© 2022 Romano Sandee