Stoelmassage

Stoelmassage door wereldrecordhouder stoelmassage Romano Sandee te Groningen

De stoelmassage is in Nederland steeds bekender geworden. Veel bedrijven in Nederland maken gebruik van de stoelmassage, omdat de massagevorm laagdrempelig is en preventief werkt bij Klachten in de Arm, Nek en Schoudergordel (KANS). De massagevorm is over de kleding heen en de gemasseerde neemt plaats in een speciale massagestoel. De massagestoel is zo ontworpen dat je in de stoel “hangt” waardoor je een ontspannen houding aanneemt. Op deze wijze kunnen dan ook goed de schouders en nek worden gemasseerd. Doordat je over de kleding heen masseert, is het erg laagdrempelig en kunnen veel mensen genieten van een stoelmassage.

Wereldrecordhouder

Vanaf 5 juni 2010 jl. mag ik mij wereldrecordhouder stoelmassage noemen. In een 24 uur durende marathon was het de bedoeling zoveel mogelijk mensen op de massagestoel te masseren. Ik heb hiermee voor het eerst een wereldrecord neergezet en maar liefst 141 mensen in 24 uur een massage gegeven.

Soorten

Ik bied de volgende stoelmassages aan:

Stoelmassages medewerkers UMCG

Ben je werkzaam in het UMC in Groningen? Dan kun je met je persoonlijk budget gebruik maken van de stoelmassages bij massagepraktijk Romano Sandee terwijl de werkgever dit betaalt. Hierover zijn afspraken gemaakt met je werkgever. Je kunt kiezen voor stoelmassages van 20 minuten of 30 minuten, net wat je zelf wenst.

Stoelmassage op het werk

Wil je graag op je afdeling een stoelmassage ontvangen, dat kan dan ook. Hierbij is je stoelmassage onbelast en kun je meer stoelmassages van je persoonlijk budget krijgen. Een stoelmassage op het werk van 20 minuten kost € 20,- en van 30 minuten € 25,-. Voorwaarde hiervoor is dat er minimaal 2 uur achtereen gemasseerd wordt op een dag, zowel binnen jouw afdeling als op verschillende afdelingen.

Stoelmassage bij je thuis

Het is ook mogelijk om een stoelmassage bij je thuis te ontvangen. Deze stoelmassage is echter wel belast vanuit je persoonlijke budget. Hierbij betaal je € 30,- voor een stoelmassage van 30 minuten (binnen de stad Groningen). Een massage bij je thuis is echter belast en hierdoor betaal je nog eens 42% extra. Dit wordt vanuit je persoonlijk budget betaald.

Stoelmassage in de praktijk

Tenslotte kun je altijd een stoelmassage in de massagepraktijk krijgen. De massage is eveneens belast vanuit je persoonlijk budget. Hiervoor betaal je in de praktijk € 25,- voor een massage van 30 minuten en € 20,- voor een massage van 15 minuten. Dit bedrag declareer je en krijg je weer terug. Daarnaast wordt er nog eens 42% vanuit je persoonlijk budget betaald.

Betaling en declaratie

Voor de massages op het werk, bij je thuis of in de praktijk betaal je via de pinterminal het geld voor de massage. Vervolgens kun je via je declaratieformulier samen met de factuur die je meekrijgt, de massage declareren bij je leidinggevende. Hoeveel persoonlijk budget je krijgt, kun je informeren bij het Wenckebach Instituut of bij de personeelswinkel.

Subcategorieën

Corona vaccinatie en massage

04-03-2021

Nu met COVID-19, ofwel corona, staat eigenlijk het hele leven op zijn kop. Inmiddels is dat al wel e...

De beste etherische olie bij jouw klacht…

05-10-2018

Hoe weet je nu welke etherische olie het beste past bij jouw klachten? En wat zijn dan eventuele con...

Je kunt niet ruiken

05-08-2018

Ja, je leest het goed. Je bent eigenlijk niet in staat om te ruiken. Eigenlijk is geen enkel mens ...

Hoe verzorg ik een droge huid?

05-08-2018

Ga ik je iets nieuws vertellen in dit artikel? Waarschijnlijk niet… Maar toch vind ik het b...

Etherische oliën

05-08-2018

Etherische oliën zijn pure en natuurzuivere oliën die het concentraat zijn van een plant...

Achtergrondinformatie Video over spierkn…

20-03-2016

Het is iets wat veelvoorkomend is en vrijwel dagelijks leg ik uit in mijn massagepraktijk wat het is...

Wat is een goede olie?

20-12-2013

Enkele jaren geleden heb ik al eens een artikel geschreven over wat een goede massageolie zou zijn. ...

Tablet-schouder en smartphone-pols

18-04-2013

 RSI is inmiddels een ruim begrip voor iedereen en ook in het verleden heb ik al eens aandacht ...

Brrr, wat is het koud - klachten in de m…

16-12-2012

Brrr, wat is het buiten weer koud. En koud weer leidt helaas tot veel klachten bij mensen. Mensen tr...

© 2022 Romano Sandee