Eerste bezoek massagepraktijk Romano Sandee

Je hebt inmiddels een reservering geplaatst op het online reserveersysteem, als nieuwe klant heb je daarna een e-mail ontvangen met het verzoek het persoonlijk dossier in te vullen. Massagepraktijk Romano Sandee onderhoud de dossiers in exceldocumenten. In sommige gevallen lukt het niet om dit in te vullen en als alternatief kun je dan via deze webpagina (hieronder) het formulier alsnog invullen voorafgaand je bezoek. Zo kan Romano Sandee zich inlezen op jouw situatie en daarnaast kost het geen tijd tijdens jouw afspraak en kan er zo spoedig mogelijk gestart worden met de massage.

 

Het kan ook zo zijn dat je géén persoonlijk dossier wenst, ook hieronder kun je dan dat formulier oproepen. Het verdient niet de aanbeveling hiervoor te kiezen. Een massage doet nagenoeg altijd iets met het lichaam en sommige massagevormen kennen veel contra-indicaties. Daarnaast is het zo dat mijn verzekering op mijn massagepraktijk van mij vereist dat ik een dossier aanleg, voor mocht er een klacht of aanspraak binnen komen. Indien je hier voor kiest, zie je ook af van eventuele aansprakelijkheid stellen na een behandeling. Je dient dan ook bij je eerste bezoek de e-mailbevestiging uit te printen en te ondertekenen. Dit zal dan als enige over jou bewaard worden.

Het is goed om te weten dat indien de tijd voor de eerste massagebehandeling korter is dan 60 minuten achtereen, er een toeslag in rekening word gebracht van € 5,-.

 

Eerste bezoek massagepraktijk
 1. Welk formulier wil je oproepen?(*)
  Ongeldige invoer
 2. Geslacht(*)  Ongeldige invoer
 3. namelijk:
  Ongeldige invoer
 4. Voor- en Achternaam(*)
  Ongeldige invoer
 5. Adres en huisnummer(*)
  Ongeldige invoer
 6. Postcode(*)
  Ongeldige invoer
 7. Woonplaats(*)
  Ongeldige invoer
 8. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
  Bij voorkeur een mobiel nummer.
 9. Geboortedatum(*)
  Ongeldige invoer
 10. Hoe heb je mij gevonden?
  Ongeldige invoer
  Evt. met welke zoekwoorden of welke website?
 11. E-mailadres(*)
  Ongeldige invoer
 12. Nu volgen enkele vragen op medisch vlak, die mogelijk voor een contra-indicatie kunnen zorgen tijdens een massage.
 13. Heb je problemen met de bloeddruk?(*)
  Ongeldige invoer
 14. Heb je last van flauwvallen of flauwtes?(*)
  Ongeldige invoer
 15. Gebruik je medicatie?(*)
  Ongeldige invoer
 16. Namelijk(*)
  Ongeldige invoer
 17. Is er sprake van een aandoening bij jou?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Namelijk(*)
  Ongeldige invoer
 19. Gebruik je anti-depressivia?(*)
  Ongeldige invoer
 20. Gebruik je anti-biotica?(*)
  Ongeldige invoer
 21. Heb je een pacemaker?(*)
  Ongeldige invoer
 22. Ben je ergens allergisch voor?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Namelijk(*)
  Ongeldige invoer
 24. Heb je last van trombose?(*)
  Ongeldige invoer
 25. Ben je zwanger?(*)
  Ongeldige invoer
  Deze vraag word gesteld omdat sommige etherische oliën in de massageoliën ongunstig kunnen zijn voor het ongeboren kind.
 26. Hoe lang ben je nu (ongeveer) zwanger?(*)
  Ongeldige invoer
 27. Heb je ook ergens anders een behandeling gehad?


  Ongeldige invoer
 28. Wanneer was je laatste behandeling bij de fysiotherapeut?(*)
  Ongeldige invoer
 29. Wanneer was je laatste behandeling bij de manuele therapeut?(*)
  Ongeldige invoer
 30. Wanneer was je laatste behandeling bij de natuurgeneeskundige?(*)
  Ongeldige invoer
 31. Wanneer was je laatste behandeling bij de homeopaat?(*)
  Ongeldige invoer
 32. Wanneer was je laatste behandeling bij de chiropractor?(*)
  Ongeldige invoer
 33. Wanneer was je laatste behandeling bij de andere masseur?(*)
  Ongeldige invoer
 34. Zijn er nog dingen die op het medische vlak niet ter sprake zijn gekomen, maar die je wel wil benoemen?
  Ongeldige invoer
 35. De volgende vragen zijn niet van medische aart, maar geven mij als masseur wel meer beeld van hoe je in het leven functioneert en hoeveel beweging je krijgt. Ook worden een aantal vragen gesteld voor de statistiek voor toekomstige marketingactiviteiten. Deze vragen zijn ook niet verplicht om te beantwoorden.
 36. In welke mate ben je stressgevoelig?
  Ongeldige invoer
 37. Ervaar je momenteel stress?(*)
  Ongeldige invoer
 38. Met welke kant onderneem je de meeste activiteiten?(*)
  Ongeldige invoer
 39. Wat voor werk/studie doe je?(*)
  Ongeldige invoer
  Het gaat mij hier om een beeld te krijgen van je dagelijkse werkzaamheden en beweging, als je geen exact beroep wil noemen, geef dan aan bv. 40% bureauwerk en 60% wandelend werk.
 40. Welke sporten beoefen je? En hoe lang gemiddeld per keer?(*)
  Ongeldige invoer
 41. De volgende vragen zijn voor de statistiek en zijn niet verplicht om in te vullen;
 42. Heb je een partner?
  Ongeldige invoer
 43. Ben je:
  Ongeldige invoer
 44. Wat is je opleidingsniveau?
  Ongeldige invoer
 45. Wil je over dit deel van de vragenlijst (incl. de verplichte vragen) nog een opmerking plaatsen? Dan kan dat hier:
  Ongeldige invoer
 46. Tenslotte zou ik nog graag willen weten wat voor jouw de reden is van je bezoek naar massagepraktijk Romano Sandee. Dit kun je hieronder aangeven door de aanvinkhokjes. Je kan hierdoor meerdere redenen aangeven.
 47. Wat is voor jouw de reden van het bezoek naar massagepraktijk Romano Sandee?(*)  Ongeldige invoer
 48. Van welke andere klachten is er sprake?(*)
  Ongeldige invoer
 49. Indien gewenst, kun je een toelichting geven op de klachten in de onderstaande box
  Ongeldige invoer
 50. De ondergetekende van dit formulier, verklaard bij deze digitale ondertekening dat er geen persoonlijk dossier word aangemaakt, zoals gebruikelijk is bij massagepraktijk Romano Sandee. Massagepraktijk Romano Sandee kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de achtergehouden informatie, die vallen onder medische klachten, medisch verleden, gevolgen van medicatiegebruik en die botsen op het gebruik van de essentiële stoffen in de massageoliën. Ook verklaard de ondergetekende geen aanspraak te kunnen maken op eventueel ontstane klachten na afloop van de massage, gezien niet altijd exact kan worden teruggehaald, zonder persoonlijk dossier, welke spieren zijn behandeld en door welke techniek. Dit formulier word 7 jaar bewaard. Wanneer je besluit om alsnog te kiezen om een persoonlijk dossier in te vullen, nadat je dit formulier getekend hebt, zal dit document vernietigd worden. U dient de bevestiging in uw mailbox die u krijgt na het invullen van dit formulier uit te printen en nogmaals met uw handtekening te ondertekenen, naast het geven van een digitale akkoord die nodig is om dit formulier te verzenden dat u alles naar waarheid heeft ingevuld.
 51. Laatste controle:(*)
  Ongeldige invoer

Persoonlijk dossier

Wanneer je klant wordt bij massagepraktijk Romano Sandee, wordt er altijd een persoonlijk dossier voor jou aangemaakt. Dit dossier bestaat uit een aantal onderdelen en zal altijd worden bijgehouden, bij elke afspraak die je bij mij hebt. Op het moment dat je een afspraak maakt bij mijn praktijk, ontvang ik in mijn mailbox daar een bevestiging van. Daarop krijg jij per e-mail een verzoek je persoonlijk dossier in te vullen. 

Waarom een persoonlijk dossier?

In de massagepraktijk is het regelmatig druk en veel mensen komen toch omdat ze last hebben van spieren. Het is voor mij lastig en soms onmogelijk om exact na te gaan welke spieren wel of niet eerder zijn behandeld. Mocht het gebeuren dat je wel meer "bijwerkingen" ervaart van de massage, van de olie die gebruikt is, een allergische reactie opmerkt of als de massagenaar jouw inzicht meer spierpijn oplevert dan normaal zou zijn, dan is op deze manier eenvoudig terug te zien wat er in de vorige behandeling exact gedaan is. Daarnaast werk ik met verschillende essentiële oliën die van invloed kunnen zijn op bijvoorbeeld. zwangerschap, hoge bloeddruk en dergelijke. Om die reden wil ik zo veel mogelijk potentiële risico’s uitsluiten. Het is dus een stukje veiligheid voor jezelf en tevens voor mij een manier om bij problemen, terug te halen wat ik exact gedaan heb.

Tabbladen in het persoonlijk dossier

Het persoonlijk dossier bestaat uit minimaal vier tabbladen. Het voorste tabblad bevat alle persoonlijke informatie. Hierop wordt gevraagd naar je NAW-gegevens, maar ook kort medische gegevens en de momenten waarop je bijvoorbeeld in behandeling bent geweest van een andere professional. Daarnaast wordt er gevraagd naar je sociaal-relationele kant, bijvoorbeeld in welke mate je stress ervaart. Dit kan namelijk van invloed zijn op het ontstaan van bijvoorbeeld spierklachten.
Daarnaast bevat het dossier een tabblad dat bestaat uit de oefenmaterialen die je te leen meekrijgt, zodat ik altijd kan bijhouden wie welke materialen in bezit heeft en wat de eventuele huur hiervan bedraagt.
Wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is, is het bijhouden van de behandelingen. Elke keer als je een afspraak hebt, wordt de datum ingevuld, welke behandeling je hebt gehad en welke spieren zijn gemasseerd. Tenslotte is er ruimte om van mijn kant opmerkingen in te voegen.
Tenslotte is er een tabblad met naslagwerk, waarop een afbeelding van de behandelde spier staat, alsmede de naam van de spier, zowel in het Latijn als Nederlands en de functie van de spier. Dit tabblad is puur als naslagwerk, voor wanneer je zelf je dossier wenst in te zien.

Aanvullende tabbladen

Het is mogelijk dat je aanvullende tabbladen krijgt naast de bovengenoemde bladen die standaard in elk persoonlijk dossier aanwezig zijn. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer je deelneemt aan een Fit& programma. In sommige gevallen worden er tabbladen toegevoegd voor jouw persoonlijke situatie, omdat deze niet thuis horen op één van de andere tabbladen.

Inzage en privacy

Je persoonlijk dossier wordt uitsluitend bij mij bewaard, gedurende een termijn van zeven jaar. Je hebt te allen tijden het recht om je dossier op te vragen, dan wel in te zien. Wanneer je graag je dossier op een usb-stick wenst te hebben, dan kun je op afspraak langskomen om jouw gegevens op jouw usb-stick te laten zetten. 7 jaar na je laatste behandeling wordt het dossier vernietigd. Je dossier wordt niet verstrekt aan derden. Wanneer je aan een derde je dossier wenst te overleggen, kun je jouw dossier zelf aanvragen en weer doorgeven aan een derde.

Dossier niet aanmaken of vernietigen

Wanneer je bij voorbaat niet wilt dat er een dossier aangemaakt wordt, om welke reden dan ook, dan kan dit alleen door een formulier in te vullen en te ondertekenen. Met dit formulier verklaar je zelf verantwoordelijkheid te nemen voor de gekozen behandeling, ook wanneer dit om welke reden dan ook niet gunstig uitpakt. Ik kan namelijk op het moment dat er niet geregistreerd is wat voor behandeling ik heb gegeven, dit verantwoorden bij mijn verzekering. Dit formulier wordt ondertekend in de massagepraktijk. In dat geval worden enkel je naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres bewaard. Dit is nodig omdat ik je moet kunnen bereiken als je te laat of niet op een afspraak komt. Als je wilt dat je dossier vernietigd wordt, dan kun je hiervoor een schriftelijk verzoek indienen per post. Hierin geef je aan dat je wenst dat je persoonlijk dossier vernietigd wordt. Alleen bij een ondertekende brief, wordt je dossier vernietigd. Dit om er zeker van te zijn dat het dossier naar wens van de persoon vernietigd wordt.

 

Let op: het is niet mogelijk de vernietiging van je persoonlijk dossier aan te vragen per e-mail.

Subcategorieën

De beste etherische olie bij jouw klacht…

05-10-2018

Hoe weet je nu welke etherische olie het beste past bij jouw klachten? En wat zijn dan eventuele con...

Je kunt niet ruiken

05-08-2018

Ja, je leest het goed. Je bent eigenlijk niet in staat om te ruiken. Eigenlijk is geen enkel mens ...

Hoe verzorg ik een droge huid?

05-08-2018

Ga ik je iets nieuws vertellen in dit artikel? Waarschijnlijk niet… Maar toch vind ik het b...

Etherische oliën

05-08-2018

Etherische oliën zijn pure en natuurzuivere oliën die het concentraat zijn van een plant...

Achtergrondinformatie Video over spierkn…

20-03-2016

Het is iets wat veelvoorkomend is en vrijwel dagelijks leg ik uit in mijn massagepraktijk wat het is...

Wat is een goede olie?

20-12-2013

Enkele jaren geleden heb ik al eens een artikel geschreven over wat een goede massageolie zou zijn. ...

Tablet-schouder en smartphone-pols

18-04-2013

 RSI is inmiddels een ruim begrip voor iedereen en ook in het verleden heb ik al eens aandacht ...

Brrr, wat is het koud - klachten in de m…

16-12-2012

Brrr, wat is het buiten weer koud. En koud weer leidt helaas tot veel klachten bij mensen. Mensen tr...

Swingende spierpijn

16-09-2011

Misschien ken je het wel. Gisteravond met vrienden en vriendinnen op stap geweest, drankje hier, dra...

© 2019 Romano Sandee