Moederdagcadeau

Ben je opzoek naar een origineel Moederdagcadeau? Dan ben je bij massagepraktijk Romano Sandee in Groningen aan het juiste adres. Met ruim twintig vormen van massage, verschillende arrangementen en verschillende workshops, zit er vast een massage, arrangement of workshop bij die je moeder aanspreekt.

Cadeaukaart voor Moederdag

Massagepraktijk Romano Sandee is een moderne massagepraktijk. De cadeaukaart van massagepraktijk is een kaart die vergelijkbaar vergelijkbaar is met een bankpas die een chip bezit. Op deze chip kan elk willekeurig bedrag worden geplaatst vanaf € 10,-. De cadeaukaart wordt verpakt in een plastic box waar de kaart in wordt geklikt. De cadeaukaart kan op afspraak worden afgehaald in de massagepraktijk door een afspraak hiervoor te boeken in het online reserveersysteem. Ook is het mogelijk de cadeaukaart op te laten sturen, waarbij er na ontvangst van de betaling de kaart via DHL wordt opgestuurd. Tenslotte wordt de cadeaukaart verkocht (met een vaste waarde) op verschillende verkooppunten in Groningen. Kortom: een toegankelijke cadeaukaart die zeer geschikt is voor Moederdag.

Geef een beleving cadeau op Moederdag

Het is natuurlijk ook heel leuk om je moeder een beleving cadeau te geven op Moederdag. Een cadeaukaart is natuurlijk heel leuk, maar zou je het niet leuker vinden je moeder eens zelf in de watten te leggen? Je zou bijvoorbeeld zelf een workshop uit de Huis-, Tuin- en Keukenmassage kunnen volgen en je moeder als model. Zo kun je je kiezen uit de module Voetreflexmassage of misschien eens een Hotstone massage aan je moeder geven. Wil je een wat kortere en algemene massage geven aan je moeder (van een uur), dan kan de workshop Liefdevolle Massage van 1 uur natuurlijk omgebouwd worden naar "Massage voor je moeder". Wat wil je nog meer dan zo'n persoonlijk cadeau geven aan je moeder?

Kleed je Moederdagcadeau aan

Het is in de massagepraktijk mogelijk je Moederdagcadeau ook verder aan te kleden. Wat dacht je van een heerlijke badolie of massageolie? Naast deze basisolie heb je keuze uit ruim dertig verschillende geuren, die natuurlijk ook nog met elkaar gecombineerd kunnen worden. De massage- en/of badolie kan geleverd worden in 50 ml, 100 ml of 200 ml. Heb je misschien een ander idee om je Moederdagcadeau aan te kleden? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen!

Massage Friesland

Heerlijk ontspannen in Friesland?

Met de massages van Masseur Romano Sandee uit Groningen is het mogelijk om in de noordelijke provincies van Nederland, te weten Groningen, Friesland en Drenthe heerlijk te ontspannen. Massagepraktijk Romano Sandee geeft zowel in de praktijk als op locatie in Friesland heerlijke ontspanningsmassages aan en kan tevens doelgericht klachten behandelen.

  Massage Friesland door Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen

  Massages in Friesland ook op de waddeneilanden

  Wil je gebruik maken van een massage op locatie in Friesland? Dan kun je het beste contact met mij opnemen om je exacte wensen te bespreken. Toch kunnen veel massages gemakkelijk worden gegeven in Friesland, zowel op het vaste land als de Friese Waddeneilanden. Je kunt altijd kiezen uit de volgende massages:

  Tafelmassages zijn eventueel mogelijk, dit is echter afhankelijk van de duur van de massage.

  Tarieven en praktische informatie

  Massagepraktijk Romano Sandee maakt ook in Friesland gebruik van vaste tarieven. Er wordt voor de Friese Waddeneilanden aangeraden om gezamenlijk meerdere massages af te spreken, zodat de kosten per persoon gemiddeld lager zullen zijn.

  Massage Drenthe

  Massagepraktijk Romano Sandee

  Massagepraktijk Romano Sandee bedient vanuit Groningen de noordelijke provincies van Nederland, te weten Groningen, Friesland en Drenthe. Masseur Romano Sandee voert diverse soorten massages uit, zoals:

  Massage Drenthe

  Massage Drenthe

  De massages kunnen zowel in de praktijk in Groningen als op locatie in Drenthe gegeven worden. Neem hiervoor contact met mij op.

  Tarieven en praktische informatie

  Massagepraktijk Romano Sandee maakt ook in Drenthe gebruik van vaste tarieven. Je kunt gelijk online een afspraak maken.

  Massage Assen

  Ontspannen of van klachten af met Romano Sandee

  Bij Massagepraktijk Romano Sandee in Groningen kun je terecht voor zowel ontspanningsmassage of massage gericht om klachten te behandelen. Door gebruik te maken van verschillende massagetechnieken kun je bij masseur Romano Sandee terecht, waardoor er voor ieder wat wils te krijgen is. Dit kan in de praktijk in Groningen, alsmede op locatie in Assen. Net wat je zelf prettig vindt.

  Massage Drenthe door massagepraktijk Romano Sandee te Groningen

  Massages in Assen

  Er zijn verschillende massages in Assen verkrijgbaar. Er zijn naast een aantal vaste massages (die gemakkelijk op locatie te geven zijn) ook mogelijkheden specifieke massages te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld ook als verjaardagscadeau aan een vriend, vriendin, kennis of iemand binnen je familiekring. Neem hiervoor contact met mij op! In Assen kun je de volgende massages krijgen:

  Tarieven

  Massagepraktijk Romano Sandee maakt ook in Assen gebruik van vaste tarieven. Afhankelijk van de omvang en frequentie, kan er nog een persoonlijke offerte worden opgemaakt. Hiervoor kun je het beste contact met mij opnemen.

  Massage Veendam

  Keuze uit verschillende massages

  Massagepraktijk Romano Sandee heeft verschillende vormen van massage te bieden. Op deze manier kun je voor bijna elke klacht bij masseur Romano Sandee terecht. In de massagepraktijk in Groningen worden ruim twintig vormen van massage gegeven. Voor op locatie in Veendam kun je o.a. kiezen uit:

  Massage Veendam door Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen.

  Massage volgens jouw wensen

  De massages worden volgens jouw wensen ingevuld, zover de mogelijkheden dat toe laten om op locatie in Veendam te werken. Er zijn veel dingen mogelijk! Bespreek je wensen door contact met mij op te nemen.

  No nonsense: van te voren helder wat je betaalt

  Massagepraktijk Romano Sandee maakt in Veendam gebruik van vaste tarieven. Helder en overzichtelijk, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Op locatie kun je veilig betalen via een mobiel pinautomaat: je hoeft dus geen contant geld in huis te hebben. Neem contact met mij op om een afspraak te maken!

  Massage Groningen

  Betaalbare massage in Groningen?

  Ben je opzoek naar een betaalbare massage in Groningen? Dan ben je bij massagepraktijk Romano Sandee aan het juiste adres. Bij Romano kun je terecht voor verschillende soorten massages, maar ook voor workshops en cursussen. Voorbeelden van massages die ik aanbied zijn:

  Massage Groningen bij Massagepraktijk Romano Sande

  Massages ook bij je thuis of bedrijf

  De massages zijn in eerste instantie te krijgen in de massagepraktijk in de stad Groningen, de massages kunnen echter ook op locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld bij je thuis, maar ook bij een bedrijf of evenement. Voor een massage op locatie kun je het beste contact met mij opnemen.

  Vaste betaalbare tarieven

  Massagepraktijk Romano Sandee hanteert vaste en duidelijke tarieven vanaf € 20,- per half uur. Voor een volledig overzicht kun je de tarievenlijst bekijken. Je kunt gelijk online een afspraak maken.

  Massage Emmen

  Massages in Emmen

  Ben je opzoek naar een massage in Emmen? Dan kan massagepraktijk Romano Sandee je van dienst zijn. Vanuit Groningen werkt Romano in de noordelijke provincies van Nederland waar hij zowel in de praktijk in Groningen, als op locatie in Emmen werkzaam is met verschillende massages. Zo kun je kiezen voor:

  Massage Emmen door Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen

  Heldere prijsafspraken

  Hoe je je massage ook wenst in Emmen te ontvangen, van te voren heb je altijd heldere prijsafspraken. Er wordt gewerkt met vaste tarieven. Heb je toch specifieke wensen waardoor dingen aangepast moeten worden? Dan krijg je van te voren een offerte die helder en overzichtelijk is. Er is veel mogelijk als het gaat om het op maat maken van de dienst die je graag wil hebben. Neem contact met mij op om jouw maatwerkopdracht te bespreken!

  Veilig en gemakkelijk betalen op locatie

  Bij Massagepraktijk Romano Sandee kun je altijd veilig betalen. Op locatie gaat altijd een pinautomaat mee, waardoor je daar gemakkelijk en veilig kunt betalen. Je hoeft geen contant geld in huis te hebben of van te voren geld over te maken. De betaling is daarmee zo gepiept.

  Subcategorieën

  Hoge bloeddruk en massage

  27-09-2023

  Wie zich inleest bij verschillende massagepraktijken, zal regelmatig lezen dat een hoge bloeddruk ee...

  Corona vaccinatie en massage

  04-03-2021

  Nu met COVID-19, ofwel corona, staat eigenlijk het hele leven op zijn kop. Inmiddels is dat al wel e...

  De beste etherische olie bij jouw klacht…

  05-10-2018

  Hoe weet je nu welke etherische olie het beste past bij jouw klachten? En wat zijn dan eventuele con...

  Je kunt niet ruiken

  05-08-2018

  Ja, je leest het goed. Je bent eigenlijk niet in staat om te ruiken. Eigenlijk is geen enkel mens ...

  Hoe verzorg ik een droge huid?

  05-08-2018

  Ga ik je iets nieuws vertellen in dit artikel? Waarschijnlijk niet… Maar toch vind ik het b...

  Etherische oliën

  05-08-2018

  Etherische oliën zijn pure en natuurzuivere oliën die het concentraat zijn van een plant...

  Achtergrondinformatie Video over spierkn…

  20-03-2016

  Het is iets wat veelvoorkomend is en vrijwel dagelijks leg ik uit in mijn massagepraktijk wat het is...

  Wat is een goede olie?

  20-12-2013

  Enkele jaren geleden heb ik al eens een artikel geschreven over wat een goede massageolie zou zijn. ...

  Tablet-schouder en smartphone-pols

  18-04-2013

   RSI is inmiddels een ruim begrip voor iedereen en ook in het verleden heb ik al eens aandacht ...