Klassieke massage door Romano Sandee, specialist in schouder- en nekklachten

 

Wil je helemaal tot ontspanning komen? Dan kan een massage bij Massagepraktijk Romano Sandee in Groningen je helpen. Onder het genot rustgevende muziek, de juiste temperatuur en een heerlijke massage kom je toe aan volledige ontspanning. Dit betekent niet alleen ontspanning van je spieren, maar ook je innerlijke welzijn komt geheel tot rust.

Ook 's avonds en in het weekend open

Vijf dagen per week kun je bij mij terecht voor een massages in de praktijk . Dit kan ook in de avonduren en in het weekend. Via "reserveer online kun je de massage reserveren. De massages zullen na de massage direct effect hebben. Je zal jezelf ontspannen voelen en daarnaast in de loop de dagen fitter. De massages zorgen ervoor dat de bloedsomloop verbeterd en geven je een warm gevoel wat iedereen als prettig ervaart.

Vormen van massage

Op dit moment zijn er verschillende vormen van massage te krijgen. De basis ligt hier bij de klassieke massage. Deze vorm van massage is gericht op ontspanning of klachtbehandeling. Het is tevens mogelijk een algehele lichaamsmassage te krijgen. Ik bied de volgende vormen van ontspanningsmassage aan:

Help! Ik kan niet kiezen welke ontspannende massage ik wil!

Dat is geen enkel probleem! Je kunt in het online reserveersysteem ook kiezen voor "Ontspannende massage". Tijdens jouw afspraak worden verschillende massagetechnieken uit de bovenstaande vormen gecombineerd samen met intuïtieve massage. Laat je verassen door de heerlijk ontspannende massage. Mijn tip: boek in elk geval een massage van 45 minuten, zodat je ook toe komt aan de diepere ontspanning, want voor je het weet, is de massage alweer voorbij!

Een kijkje in de keuken

Bij de Massage Specials van Massagepraktijk Romano Sandee in Groningen worden de massageoliën en pakkingen speciaal voor jou gemaakt. Je krijgt dan ook de garantie dat de olie of pakking hooguit 5 uur van te voren gemaakt is. 
De basis van de huisgemaakte massageoliën is zuivere amandelolie. Elke Massage Special kent vervolgens zijn eigen verhoudingen van ingrediënten. Hier krijgt u de kans om even mee te kijken in het proces om uw olie of pakking te maken. 
 
 
 
Voordat ik start om je Massage Special voor te bereiden, zet ik standaard alles klaar. Zo heb ik het overzicht over wat ik al heb gemaakt en wat nog moet maken. Daarnaast heb ik dan alles makkelijk binnen handbereik. Tijdens het bereiden van de Massage Specials draag ik uit hygiëne handschoenen en per product trek ik hier een nieuwe set van aan, zodat de producten niet door elkaar komen. 
 
 
Hot Chocolate Massage
De  Hot Chocolate Massage zal au bain-marie worden klaar gemaakt. Allereerst kook ik water op het vuur waar een ijzeren maatbeker in zit. Hier doe ik het basisingrediënt amandelolie in. Vervolgens doe ik hier de klein gemaakte extra pure chocolade in. Dit chocoladeproduct bevat tenminste 72% cacao om zo de optimale werking van de cacao op de huid te bevorderen. Als het éénmaal gesmolten is, wordt de olie nog even doorgeroerd en gecontroleerd op temperatuur. Vervolgens wordt de olie in een flesje gegoten en warm gehouden in de Hot Stone Heater tot je aan de beurt bent.
 
 
Honing Massage
Ook bij de warme Honing Massage wordt de amandelolie au bain-marie klaar gemaakt. Vervolgens komt hier een paar eetlepels zuivere bijenhoning bij die een zachte huid veroorzaken. Wanneer de honing vloeibaar is, wordt dit in een flesje gegoten en in de Hot Stone Heater gezet tot jij aan de beurt bent.
 
 
Chocoladepakking
De chocoladepakking wordt gemaakt op basis van huidcrème en cacao. Als eerste worden deze grondstoffen verzameld. Vervolgens wordt de cacao toegevoegd aan de crème totdat het een mooie egale bruine kleur krijgt. De chocoladepakking is hooguit 3 uur voordat de pakking word aangebracht voor je gemaakt.
 
 

Basisingrediënt amandelolie word toegevoegd 

Cacao

Cacao word toegevoegd aan de crème

Chocolade

Honing

Honingolie word in een flesje gegoten 

Crème

Op deze manier kunnen de Hot Chocolate olie en de warme Honing olie warm blijven voordat ze in de Hot Stone Heater komen. 

 

 

Subcategorieën

Corona vaccinatie en massage

04-03-2021

Nu met COVID-19, ofwel corona, staat eigenlijk het hele leven op zijn kop. Inmiddels is dat al wel e...

De beste etherische olie bij jouw klacht…

05-10-2018

Hoe weet je nu welke etherische olie het beste past bij jouw klachten? En wat zijn dan eventuele con...

Je kunt niet ruiken

05-08-2018

Ja, je leest het goed. Je bent eigenlijk niet in staat om te ruiken. Eigenlijk is geen enkel mens ...

Hoe verzorg ik een droge huid?

05-08-2018

Ga ik je iets nieuws vertellen in dit artikel? Waarschijnlijk niet… Maar toch vind ik het b...

Etherische oliën

05-08-2018

Etherische oliën zijn pure en natuurzuivere oliën die het concentraat zijn van een plant...

Achtergrondinformatie Video over spierkn…

20-03-2016

Het is iets wat veelvoorkomend is en vrijwel dagelijks leg ik uit in mijn massagepraktijk wat het is...

Wat is een goede olie?

20-12-2013

Enkele jaren geleden heb ik al eens een artikel geschreven over wat een goede massageolie zou zijn. ...

Tablet-schouder en smartphone-pols

18-04-2013

 RSI is inmiddels een ruim begrip voor iedereen en ook in het verleden heb ik al eens aandacht ...

Brrr, wat is het koud - klachten in de m…

16-12-2012

Brrr, wat is het buiten weer koud. En koud weer leidt helaas tot veel klachten bij mensen. Mensen tr...

© 2022 Romano Sandee