Een kijkje in de keuken

Voordat ik start om je Massage Special voor te bereiden, zet ik standaard alles klaar. Zo heb ik het overzicht over wat ik al heb gemaakt en wat nog moet maken. Daarnaast heb ik dan alles makkelijk binnen handbereik. Tijdens het bereiden van de Massage Specials draag ik uit hygiëne handschoenen en per product trek ik hier een nieuwe set van aan, zodat de producten niet door elkaar komen.
![]() Hot Chocolate Massage
De Hot Chocolate Massage zal au bain-marie worden klaar gemaakt. Allereerst kook ik water op het vuur waar een ijzeren maatbeker in zit. Hier doe ik het basisingrediënt amandelolie in. Vervolgens doe ik hier de klein gemaakte extra pure chocolade in. Dit chocoladeproduct bevat tenminste 72% cacao om zo de optimale werking van de cacao op de huid te bevorderen. Als het éénmaal gesmolten is, wordt de olie nog even doorgeroerd en gecontroleerd op temperatuur. Vervolgens wordt de olie in een flesje gegoten en warm gehouden in de Hot Stone Heater tot je aan de beurt bent.
![]() Honing Massage
Ook bij de warme Honing Massage wordt de amandelolie au bain-marie klaar gemaakt. Vervolgens komt hier een paar eetlepels zuivere bijenhoning bij die een zachte huid veroorzaken. Wanneer de honing vloeibaar is, wordt dit in een flesje gegoten en in de Hot Stone Heater gezet tot jij aan de beurt bent.
![]() Chocoladepakking
De chocoladepakking wordt gemaakt op basis van huidcrème en cacao. Als eerste worden deze grondstoffen verzameld. Vervolgens wordt de cacao toegevoegd aan de crème totdat het een mooie egale bruine kleur krijgt. De chocoladepakking is hooguit 3 uur voordat de pakking word aangebracht voor je gemaakt.
![]() |
|