Huisregels en praktische informatie

Huisregels

Wanneer je bij mij massages afneemt, ga je altijd akkoord met de algemene voorwaarden. De belangrijkste voorwaarden zijn hieronder nog eens opgenomen aangevuld met sociale regels zodat het geven en krijgen van de behandeling duidelijk en helder is en prettig tussen jou en mij gaat verlopen.

 1. Wil je een afspraak afzeggen of verplaatsen? Doe dit tenminste 24 uur van te voren. Zo niet, dan worden alsnog de kosten in rekening gebracht. Wanneer je niet verschijnt tijdens je afspraak, zal ik altijd een poging doen je te bellen, om te kunnen kijken naar een passend aanbod. 
 2. Heb je een afspraak gemaakt met een waarde van meer dan € 100,- inclusief btw, is er een langere annuleertermijn: Van 3 dagen tot 24 uur voor aanvang zijn de kosten 50% van je afspraak, van 24 uur tot aan de tijd van de afspraak is het 100%. Ook kan een aanbetaling gevraagd worden van ten hoogste 50%.
 3. Te allen tijde dient de gemasseerde het ondergoed aan te houden, niet alleen warm voor jezelf, maar ook omdat ik er niets mee kan als masseur. Sommige dingen moet je voor je partner bewaren.
 4. Bij vrouwen: de BH wordt op de massagetafel losgemaakt. Denk er dan ook om dat de BH sluiting op de rug zit, zo hoef je niet met je borsten bloot. Ik beschik niet over een aparte omkleedruimte.
 5. De betaling van de massage gebeurt vooraf via een pinbetaling, abonnement, cadeaukaart, cadeaubon, creditcards of vooraf per overboeking per bank/giro. Contante betalingen worden niet geaccepteerd.
 6. Betalingen kunnen plaatsvinden met verschillende cadeaubonnen of kaarten van externen. Sommigen hebben een vast aanbod, andere kaarten bevatten een saldo die vrij te besteden zijn. De kaarten met een vast aanbod zijn altijd te wisselen naar een andere massage, soms met een toeslag, zodat jij je in elk geval prettig voelt bij de massage die je krijgt. Op dit moment ben ik acceptant van: Beauty&Wellness kaart, Pluimen, YourGift Card, VVV Cadeaubon en BONGO. Daarnaast ben ik acceptant van de nationale Massagebon.
 7. Indien de betaling plaats vind via een cadeaubon of cadeaukaart, is deze niet in te wisselen voor contant geld. Daarnaast is er ook geen teruggave wanneer je minder dan de cadeaubonwaarde aan massages of andere diensten afneemt. 
 8. Er zijn geen erotische massages mogelijk. Dit is dus niet bespreekbaar.
 9. Cadeaubonnen (of cadeaukaarten) van derden zijn niet achtereenvolgend te besteden of met elkaar te combineren. Hiervoor geldt maximaal 1 kaart of bon per week, per persoon. Daarnaast geldt er een maximum van 3 behandelingen achter elkaar die voldaan kan worden met een cadeaubon of -kaart van een derde. Hierna dienen tenminste 2 behandelingen te volgen die betaald worden met een PIN betaling of cadeaubon van Romano Sandee zelf.
 10. Cadeaukaarten (of -bonnen) van externen kennen een einddatum: na deze datum kun je deze niet meer inwisselen bij Massagepraktijk Romano Sandee.

 

 

 
 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee