Massagepraktijk Romano Sandee

Bekijk massagepraktijk Romano Sandee van binnen

Adres:

Bedumerstraat 115a
9716 BG Groningen

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Like de massagepraktijk op Facebook 

Lees meer over de bereikbaarheid van de massagepraktijk aan huis.

Telefoonnummer: 06 - 3014 2725 
Dit telefoonnummer is een rechtstreeks nummer van massagepraktijk Romano Sandee. Bij geen gehoor kun je een voice mail bericht inspreken. Je wordt dan zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 72 uur voor het eerst teruggebeld met een afgeschermd nummer. Je kan ook het bel-mij-terug-formulier gebruiken hier rechts. Voor het maken van een telefonische afspraak word het standaard tarief in rekening gebracht. Bij het maken van een online afspraak krijgt u altijd een korting conform de pagina Tarieven.

 

Heb je een vraag? Bekijk eerst onderstaand de veel gestelde vragen. Wellicht dat jouw antwoord hier al bij vermeld staat!

Indicatie reactietijd

Contactmethode: Indicatie reactietijd:
E-mail of e-mailformulier: Doorgaans binnen 12 uur, maximaal 72 uur.
Snel contact verzoek per telefoon: Bij optie z.s.m.: Uiterlijk binnen 5 uur, maximaal 72 uur
Privébericht Facebook: Doorgaans binnen 1 uur, maximaal 24 uur

De tijd kan langer worden rondom de weekenden en tijdens feestdagen. Via Facebook word 7 dagen per week antwoorden gegeven op berichten.

Algemene bedrijfsgegevens:

KVK-nummer: 02100707
BTW-nummer: NL031553126B01
IBAN: NL32 ASNB 0942 5140 84 ten name van Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen.

Bekijk de locatie op Google Maps.

Andere vragen

Heb je een andere vraag? Bekijk onderstaand de veelgestelde vragen of neem contact met mij op via het contactformulier.

 

Veel gestelde vragen

Veel vragen worden regelmatig gesteld, daarom vind je hieronder de meest gestelde vragen met daarop het antwoord. Klik op de vraag waarna automatische het antwoord open klapt. Staat jouw vraag er niet bij? Vul dan het bovenstaand contactformulier in.

Kan ik gelijktijdig met iemand anders een massage krijgen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Dit omdat mijn massagepraktijk aan huis plaatsvindt en ik altijd zelfstandig werkzaam ben. Het is wel mogelijk om bij een evenement of bij je thuis samen met andere masseurs te komen, aangezien ik wel beschik over een netwerk van andere masseurs. Grotere opdrachten worden bij voorkeur minimaal 3 weken van te voren doorgegeven.

Moet ik helemaal bloot?

Nee. Bij massagepraktijk Romano Sandee is het een huisregel dat het ondergoed aan blijft. Als masseur kan ik niets extra's betekenen voor deze zones als ik denk aan de spieren die zich aldaar bevinden. Bij mannen is gewenst dat ze een slip aanhouden. Bij vrouwen ook een slip en een bh. De bh wordt bij vrouwen op de massagetafel losgemaakt.
Wanneer je voor een rugmassage komt, dan hoef je alleen je rug te ontbloten. Zp houd je je benen warm, wat ten goede komt aan de ontspanning.

Ik vind het toch wat eng om mezelf bloot te geven, wat dan?

Het is natuurlijk reuzespannend om je bloot te geven. Zeker wanneer je dat niet gewend bent. Je kunt dan kiezen voor een stoelmassage. Dit is een massage op een speciaal ontworpen stoel waarbij je een massage krijgt over je kleding heen.
Je kunt ook met een massage beginnen, die verder van je af staat. Bijvoorbeeld bij de voetreflexmassage hoef je alleen je sokken uit te doen. Wanneer je wat meer vertrouwd bent met mij als masseur, zou je ook andere massages kunnen gaan proberen, zoals een rugmassage, of een massage van de benen.

Wordt de massage vergoed bij mijn zorgverzekering?

Nee. Ik heb hier bewust voor gekozen. Dit omdat ik verwacht dat deze vergoeding binnen afzienbare tijd (binnen vijf jaar) ook uit de aanvullende verzekeringen geschrapt zal worden, gezien de ontwikkelingen binnen de fysiotherapie. Daarnaast wordt gesteld dat je een intakegesprek dient te houden en word je beperkt in je eigen werkwijze als ondernemer. Ik vind persoonlijk dat een intakegesprek geldklopperij is. Ook vind ik de kosten van een beroepsvereniging niet opwegen tegen de opbrengsten.

Je bent vrij goedkoop. Hoe komt dat?

Ik heb altijd geleerd dat je niet meer hoeft te verdienen, dan je nodig hebt. In mijn praktijk heerst tevens een no-nonsense cultuur. Je krijgt bij mij het "basisproduct" van massage. Je krijgt bij mij géén extra's, zoals koffie of thee. Je kunt wel na afloop van de massage een glas water krijgen om de vrijgekomen afvalstoffen te helpen afvoeren. Daarnaast worden de massages aangeboden zonder dat de textiel al op de tafel ligt. De handdoeken dien je zelf mee te brengen of tegen een klein bedrag te reserveren. Tenslotte boek je zelf je afspraak online , waardoor ik géén tijd kwijt ben om met jou een afspraak te maken. Al deze dingen samen helpen mee om de prijs laag en betaalbaar te houden. Daarnaast wordt er géén intakegesprek gehouden, maar krijg je voor je afspraak een persoonlijk dossier gemaild met het verzoek deze in te vullen. Dit bespaart wederom tijd en daarmee geld.
Daarnaast wil ik graag voor iedereen massages kunnen aanbieden, dus ook voor mensen met een minimum inkomen, studenten of ouderen. Daarom gelden voor deze speciale doelgroepen nog een speciale korting.

Voor wie is een massage geschikt?

Iedereen is geschikt voor een massage, al gelden er soms speciale contra-indicaties waardoor een algehele massage, of een specifieke vorm massage minder geschikt is. Je kunt een massage bij mij reserveren vanaf de leeftijd van 6 jaar tot een leeftijd die nog onbepaald is. Daarnaast zijn er bij massagepraktijk Romano Sandee massages die specifiek bedoeld zijn voor bepaalde doelgroepen. Zo is er voor mensen met fibromyalgie de fibromassage® en voor zwangere vrouwen heb ik de zwangerschapsmassage. Door een breed aanbod van een ruim 20 vormen van massage, kan er voor ieder wat wils geboden worden.
Wel gelden er bepaalde contra-indicaties, zoals trombose, ontstekingen (lokaal of algeheel) of een hoge bloeddruk (bij massages met warmte) die ertoe kunnen leiden dat masseren onverstandig is of een bepaalde massage niet gegeven kan worden. Aangezien ik een breed aanbod van massages heb, is het verstandig om van te voren te informeren of je een massage mag en kunt hebben. Jouw eigen veiligheid en gezondheid staan immers voorop.

Wat kost een massage bij jou?

Je kunt bij mij terecht vanaf € 20,- per half uur (bij een abonnement). Voor een uitgebreid tarievenoverzicht, kun je terecht op de webpagina tarieven.
Daarnaast kun je bij mij mogelijk in aanmerking komen voor de Bank der Wederdiensten. Dit is een project binnen mijn praktijk wanneer je wat voor mij kunt betekenen, in welke vorm dan ook. We maken hier een afspraak over, zodat we jouw inspanningen ruilen voor een massage of meerdere massages.

Kan ik ook een massage krijgen bij mij thuis?

Ja, dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met mij op via het onderstaande formulier.

Kan ik ook een cadeaubon krijgen of een massage cadeau doen?

Ja, dat is zeker mogelijk!
Wanneer je een cadeaubon wenst aan te schaffen, dan kun je het beste contact opnemen met je voorkeur van bedrag / wat de ontvanger ermee moet kunnen doen. Vergeet hierin niet de gegevens te zetten van de ontvanger (NAW-gegevens, telefoonnummer en geboortedatum) en tenslotte je eigen gegevens. Vervolgens ontvang je per e-mail (binnenkort per post) de cadeaubon.

Kan ik ook contant betalen bij massagepraktijk Romano Sandee?

Nee, per 1 december 2010 is dit niet meer mogelijk.

Kan ik pinnen bij massagepraktijk Romano Sandee?

Ja, dat is altijd mogelijk. Het is niet mogelijk om geld bij te pinnen.

Welke betalingsmogelijkheden heb ik nog meer bij massagepraktijk Romano Sandee?

Naast pinnen en het cadeaubonnen/cadeaukaarten, is het ook mogelijk om met je creditcard te betalen. Op dit moment worden drie creditcards geaccepteerd: Mastercard, VISA en American Express.

Met welke cadeaubonnen kan ik terecht bij massagepraktijk Romano Sandee?

Ik ben aangesloten bij verschillende externe cadeaubonnen, die je bij mij kunt verzilveren. Dit kan met bonnen onder de volgende merken: Giftfor2, Hema Lekker Weg, VVV Kadobon, Pluimen, Beauty& Wellness kaart, Your Gift Cards, BONGO en Wanago. Daarnaast accepteer ik de Nationale Massagebon. Voor een overzicht van wat er allemaal mogelijk is met deze cadeaukaarten, verwijs ik je graag naar de pagina "Cadeaubonnen van derden".

Ik ben opzoek naar een stageplaats. Kan ik bij massagepraktijk Romano Sandee stage lopen?

Dit is helaas niet mogelijk. Ik heb een massagepraktijk aan huis en daarnaast te veel onregelmatigheden in het rooster. Ik vind dat ik op dat moment dan géén goede stageplaats heb. Daarnaast werk ik uitsluitend 1 op 1 met mensen, zodat de leeropbrengst te klein wordt wanneer een cliënt bezwaar maakt tegen het meelopen van een stagiaire.
Een alternatief voor een stage is het boeken van een massageworkshop. Je zorgt hierbij zelf voor een model waarop je leert masseren. Ook wanneer ja al (basis) massagekennis hebt opgedaan kan dit een prima manier zijn om nieuwe dingen erbij te leren. Kijk voor meer informatie hiervoor bij workshops en cursussen.

 

Contactformulier
 1. Aanhef
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 3. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 4. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 5. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 6. Adres
  Ongeldige invoer
 7. Postcode
  Ongeldige invoer
 8. Woonplaats
  Ongeldige invoer
 9. Onderwerp:(*)
  Ongeldige invoer
 10. Je kan zelf online je afspraak inboeken op het online reserveersysteem. Wanneer Romano Sandee je reservering zelf moet plaatsen komen er € 3,- reserveringskosten bij. Bij verzending van dit formulier ga je daar dan ook mee akkoord.
 11. Het is soms mogelijk om buiten de openingstijden te reserveren. Dit is uiteraard afhankelijk van de privé-agenda van Romano Sandee. Vermeld dan ook bij opmerkingen een aantal mogelijke data.

  Belangrijk! Buiten de openingstijden geldt een toeslag van 25% op het normale tarief met een minimum van € 10,-. Daarnaast is het niet mogelijk gebruik te maken van aanbiedingen.
 12. Lukt het niet om te reserveren? Bekijk ook eens de pagina Hoe reserveer ik? voor hulp.

  Lukt het nog niet? Geef dan aan in het opmerkingen veld waarom het niet lukt en wat je zelf al hebt geprobeerd. Laat ook duidelijk weten dat je akkoord bent met de Algemene voorwaarden door de zin op te nemen: "Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden".
 13. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 14. Kies de juiste optie:(*)
  Ongeldige invoer

 

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee